Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ty máš N95 8G??? Tebe si brzo asi proklepnu...takovej luxusní telefonek jo????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 za ty prachy co jsem za ně dal od jednoho bazarníka, dobrej kauf, byl za hubičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Byl tak nějak zadarmo co Milane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Tak ten bazárnik už má připravený záruční list...to pako to razitko mělo v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 no já zase mám možná nachystanej doplatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 ''Nic neplať v mým kšeftě '' Milo.... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 To rád slyším Milo.Kdybych Ti nevěřil tak se obchod neuskuteční... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 (editace) Čest Rosťo to víš že mu nic nedám, kde by na to vzal chudej st. záměstananec, ať jde klidos na benga to ohlásit Editováno: 5. Květen 2009, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Jo a ty budeš sepisovat protokol co ? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 zablokujeme na dálku...umíme!!! podle IMEI čisla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Nevadí mi umíme odblokovat a na blízko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Já bych to shrnul , prostě Roman naletěl dalšímu floutkovi, jak psal proč nefotím korejku, protože žádnou už nemám, prodal jsem ji hrozně pod cenou ale vyplatí se to udělal jsem byznys s mobilem, koupil hyundae a odcházím do jejich fora tady se zamykám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ted na to čumim na ten tvůj avatar...volám na 158 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 jj 158 tam ti nepomůžou, spíš bych volal černý ovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Já bych to shrnul , prostě Roman naletěl dalšímu floutkovi, jak psal proč nefotím korejku, protože žádnou už nemám, prodal jsem ji hrozně pod cenou ale vyplatí se to udělal jsem byznys s mobilem, koupil hyundae a odcházím do jejich fora tady se zamykám :smich: To je bomba. Ty si číslo Milo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Rosto: musime toho parchanta vypátrat a trošku mu zvednout mandle...a tu jeho korejku trochu předělat na jiný tvar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Neboj vím kde bydlí, jestli teda neprodal i byt Podáme si ho podvodníka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Hele...ted si to tady čte.Chce to beranidlo...N95 8G si teda asi nezaslouži...vyměnime mu to za Nokii 5110 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Nebo za Motorolu d520 ne? S tou vytahovací anténkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Tak byt neprodám zas tak výhodnej ten telefen nebyl , jo a pokud chcete korejčáka předělat prozačátek bych chtěl křídlo, přední spoiler, pěkný 17tkový kola a folie, na tvaru se mužem dohodnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Milane...ty hajzle...ted se tady tlemim jako prdlej na celou bytovku...se divim že nevstali sousedi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Tak byt neprodám zas tak výhodnej ten telefen nebyl , jo a pokud chcete korejčáka předělat prozačátek bych chtěl křídlo, přední spoiler, pěkný 17tkový kola a folie, na tvaru se mužem dohodnout Přál by sis tvar Ferrari nebo něco lepšího ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Chlapi sranda muší bejt i kdyby na telefon nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Tak tak Milane.Jsem ted zvědavej na Nokii N97 která by se taky měla objevit v prodeji.To už bude taky luxusní hračka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ahoj Romane, docela kritizují procesor v telefonu, že je pomalej i já ve svém obstarožním N95 8GB mám prej rychlejší, bojí se jaká bude rychlost tohoto telefonu aplikace apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.