Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Ty máš N95 8G??? Tebe si brzo asi proklepnu...takovej luxusní telefonek jo????????? :smich:

za ty prachy co jsem za ně dal od jednoho bazarníka, dobrej kauf, byl za hubičku :p

Byl tak nějak zadarmo co Milane. lol:smich:

• Autor

Tak ten bazárnik už má připravený záruční list...to pako to razitko mělo v práci :smich:

no já zase mám možná nachystanej doplatek -_-

''Nic neplať v mým kšeftě '' Milo.... :smich: :smich: :smich:

• Autor

To rád slyším Milo.Kdybych Ti nevěřil tak se obchod neuskuteční... :palec2:

Čest Rosťo to víš že mu nic nedám, kde by na to vzal chudej st. záměstananec, ať jde klidos na benga to ohlásit :specool:

Upraveno od Miles

Jo a ty budeš sepisovat protokol co ? :smich: :smich: :smich::palec2:

• Autor
:smich: zablokujeme na dálku...umíme!!! :smich: podle IMEI čisla :)

Nevadí mi umíme odblokovat a na blízko. :smich::palec2:

Já bych to shrnul , prostě Roman naletěl dalšímu floutkovi, jak psal proč nefotím korejku, protože žádnou už nemám, prodal jsem ji hrozně pod cenou ale vyplatí se to udělal jsem byznys s mobilem, koupil hyundae a odcházím :scooter: do jejich fora tady se zamykám :band

• Autor

Ted na to čumim na ten tvůj avatar...volám na 158 :smich:

jj 158 tam ti nepomůžou, spíš bych volal černý ovce :ph34r:

Já bych to shrnul , prostě Roman naletěl dalšímu floutkovi, jak psal proč nefotím korejku, protože žádnou už nemám, prodal jsem ji hrozně pod cenou ale vyplatí se to udělal jsem byznys s mobilem, koupil hyundae a odcházím :scooter: do jejich fora tady se zamykám :band

:smich: :smich: :smich: To je bomba. Ty si číslo Milo. :palec2:

• Autor

Rosto: musime toho parchanta vypátrat a trošku mu zvednout mandle...a tu jeho korejku trochu předělat na jiný tvar :smich:

Neboj vím kde bydlí, jestli teda neprodal i byt :smich: Podáme si ho podvodníka :aggressive:

• Autor

Hele...ted si to tady čte.Chce to beranidlo...N95 8G si teda asi nezaslouži...vyměnime mu to za Nokii 5110

Nebo za Motorolu d520 ne? S tou vytahovací anténkou. :smich:

Tak byt neprodám zas tak výhodnej ten telefen nebyl :p , jo a pokud chcete korejčáka předělat prozačátek bych chtěl křídlo, přední spoiler, pěkný 17tkový kola a folie, na tvaru se mužem dohodnout :clap:

• Autor

Milane...ty hajzle...ted se tady tlemim jako prdlej na celou bytovku...se divim že nevstali sousedi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak byt neprodám zas tak výhodnej ten telefen nebyl :p , jo a pokud chcete korejčáka předělat prozačátek bych chtěl křídlo, přední spoiler, pěkný 17tkový kola a folie, na tvaru se mužem dohodnout :clap:

Přál by sis tvar Ferrari nebo něco lepšího ? :smich:

Chlapi sranda muší bejt i kdyby na telefon nebylo :specool:

• Autor

Tak tak Milane.Jsem ted zvědavej na Nokii N97 která by se taky měla objevit v prodeji.To už bude taky luxusní hračka.

Ahoj Romane, docela kritizují procesor v telefonu, že je pomalej i já ve svém obstarožním N95 8GB mám prej rychlejší, bojí se jaká bude rychlost tohoto telefonu aplikace apod...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.