Květen 5, 200916 r Autor Ty máš N95 8G??? Tebe si brzo asi proklepnu...takovej luxusní telefonek jo?????????
Květen 5, 200916 r Autor Tak ten bazárnik už má připravený záruční list...to pako to razitko mělo v práci
Květen 5, 200916 r Čest Rosťo to víš že mu nic nedám, kde by na to vzal chudej st. záměstananec, ať jde klidos na benga to ohlásit Upraveno Květen 5, 200916 r od Miles
Květen 5, 200916 r Já bych to shrnul , prostě Roman naletěl dalšímu floutkovi, jak psal proč nefotím korejku, protože žádnou už nemám, prodal jsem ji hrozně pod cenou ale vyplatí se to udělal jsem byznys s mobilem, koupil hyundae a odcházím do jejich fora tady se zamykám
Květen 5, 200916 r Já bych to shrnul , prostě Roman naletěl dalšímu floutkovi, jak psal proč nefotím korejku, protože žádnou už nemám, prodal jsem ji hrozně pod cenou ale vyplatí se to udělal jsem byznys s mobilem, koupil hyundae a odcházím do jejich fora tady se zamykám :smich: To je bomba. Ty si číslo Milo.
Květen 5, 200916 r Autor Rosto: musime toho parchanta vypátrat a trošku mu zvednout mandle...a tu jeho korejku trochu předělat na jiný tvar
Květen 5, 200916 r Autor Hele...ted si to tady čte.Chce to beranidlo...N95 8G si teda asi nezaslouži...vyměnime mu to za Nokii 5110
Květen 5, 200916 r Tak byt neprodám zas tak výhodnej ten telefen nebyl , jo a pokud chcete korejčáka předělat prozačátek bych chtěl křídlo, přední spoiler, pěkný 17tkový kola a folie, na tvaru se mužem dohodnout
Květen 5, 200916 r Autor Milane...ty hajzle...ted se tady tlemim jako prdlej na celou bytovku...se divim že nevstali sousedi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Květen 5, 200916 r Tak byt neprodám zas tak výhodnej ten telefen nebyl , jo a pokud chcete korejčáka předělat prozačátek bych chtěl křídlo, přední spoiler, pěkný 17tkový kola a folie, na tvaru se mužem dohodnout Přál by sis tvar Ferrari nebo něco lepšího ?
Květen 6, 200916 r Autor Tak tak Milane.Jsem ted zvědavej na Nokii N97 která by se taky měla objevit v prodeji.To už bude taky luxusní hračka.
Květen 6, 200916 r Ahoj Romane, docela kritizují procesor v telefonu, že je pomalej i já ve svém obstarožním N95 8GB mám prej rychlejší, bojí se jaká bude rychlost tohoto telefonu aplikace apod...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.