Lapiduch_CZ Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Přestala mi jít půlka diod třetího brzdového světla. Rozdělal jsem to a zjistil, že je nelze normálně vyměnit a hlavně natekla mi tam voda. Dá se to opravit, nebo mi doporučte nějaký obchod (asi na netu), kde se dá koupit buď vnitřek nový nebo jen diody nebo co vlastně se dá kopit? Preferuji originál náhradní díly. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tydyyt Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 no jestli ti najednou odeslo vice tech diodek tak to mohlo byt tim zkratem neboli tou vodou vysuš to poradne znova zatesni at tam netecea diody nefukcni vymen,jde to krasne jedna po druhe 1stoji asi + - 2-5kc ale nevim presne.maj je napr v autokelly ,ale sou skoro vsude kde je neco s auty:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Vážně si ty diody kupoval v Kelly? Nepleteš si to s těma malýma žárovičkama? Včera jsem se na ty diody ptal a koukaly na mě dost divně a ani v jejich katalogu jsem nic nenašel. Nemá někdo zkušenost jaký typ diod je vhodný? Měnil je už někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Nevím jak v kombíku, ale v krátké O1 nejsou diody (pokud to už někdo nepředělal), ale malé žárovičky. Rozdělat to u krátké jde, a to komplet, vytáhnout měděné držákly žárovek, vyčistit, složit, a už zase brzduje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 V 3.brzdovom svetle su aj Ziarovky aj LED. Plati to aj pre Sedan aj Combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Ne ne já tam mám opravdu diody. Je to model 05 Tour . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Robik5: Citaj o riadok vyssie co som napisal!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Já jsem, ale odpovídal na řádek co byl nad tebou. Byl jsi moc rychlý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaakecal Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Vážně si ty diody kupoval v Kelly? Nepleteš si to s těma malýma žárovičkama? Včera jsem se na ty diody ptal a koukaly na mě dost divně a ani v jejich katalogu jsem nic nenašel. Nemá někdo zkušenost jaký typ diod je vhodný? Měnil je už někdo? Taky jsem to rozdělával a zjistil, že ty diody svítí, jenom je prohnitá deska PS a ta elektrika se k nim nedostane. Vše jsem tam předrátoval kablíkem a je to 100% funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Pánové, omlouvám se za případné zmatení s těmi LED u krátké, až do Tourky jsem to s O1 nedotáhnul ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.