NNNTomas Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Zdravím, nevíte někdo jak je uchyceno vnější těsnění dveří na Oktávce II ? Myslím, to gumové těsnění, co je po celém obvodu dveří (na předních i zadních). Napadlo mě totiž , jestli by nešlo nandat i na jedničkovou Otávku (maximálně by se třeba pokrátilo). Jelikož budu kupovat nový, zajímalo mě, jestli by se nevyplatilo tohle, když je po celých dveřích. Taktéž bych chtěl zkusit i to co utěsňuje spáru "mezi" předními a zadními dveřmi. Nezkoušel jste to náhodou někdo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tesneni je na dverich jen namackle v takovych cvokach, takze jde v pohode hned sundat a zase pridelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoro55 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Kdybys to těsnění chtěl vyzkoušet, tak mám doma kompletní starý na OII. Měnil jsem je, protože vrzalo. Chystám se je vyhodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Ale ve dveřích jsou na ty cvočky dírky, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Jo to ano jsou tam dirky ve dverich na ty cvoky. Stejne nevim jestli by to pasovalo na OI, kdyz uz by to po obvodu jakztakz sedelo, tak si myslim ze dvere nepujdou zavrit, protoze tam bude ta guma vadit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) Zoro55: Nehodil bys sem pár fotek? Abych si udělal představu jak to vypadá (uchycení) a jestli by to aspoň teoreticky mohlo sednout na OI... Škoda že není nalepovací ) PS: Jestli je vyhazuješ, rád je testnu Editováno: 24. Duben 2009, autor: NNNTomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Jo to ano jsou tam dirky ve dverich na ty cvoky. Stejne nevim jestli by to pasovalo na OI, kdyz uz by to po obvodu jakztakz sedelo, tak si myslim ze dvere nepujdou zavrit, protoze tam bude ta guma vadit. ..a budou chybět ty dírky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoro55 Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Tak posílám pár fotek. Ale nevím jestli z toho něco poznáš. Když budeš chtít nějaký detail, tak doplním. Gumy ti klidně dám, buď v Praze nebo možná v Brně. Posílat se mi nechtějí, ale kdyby to jinak nešlo, tak i to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.