Květen 2, 200916 r Pěkná galerie foteček!!! A nás jste nevyfotili jo? Měli jsme naskládany autíčka tady odsud z fora. myslis toto?
Květen 3, 200916 r Autor Lupino: stálo to za to: Prej tam byli velky fronty na ty motokáry jo? parada čekalo se tak 15 minut byli jsme 3x ruky mam jak opica s teho
Květen 3, 200916 r pěkný fotos... já dnes ráno zjistil že jsem si z mejta dovezl malej "dárek" a to v podobě klíštěte
Květen 3, 200916 r Taky něco přihodím z našich řad Tracha teho výkonu Leštěnky... A naposled upozornění, "Jak se to dělat nemá"
Květen 3, 200916 r Srazík to byl opravdu super. Akorát jsme přes noc z pátku na sobotu trořku vymrzli Ale v sobotu už bylo nádherně. No a EMMA pro mě taky dopadla dobře
Květen 3, 200916 r Cau lidi srazek super. Jen jsem se jako vzdy decentne pripek. A to parkovani tam .... nic na moje snizeni ... krizivost naprav je spatna
Květen 3, 200916 r Skaja, jj je to on, na fotce je hezky vidět, jak jsem daleko před ním, neměl šanci, i ta černá FI ho už dojížděla
Květen 3, 200916 r ... i ta černá FI ho už dojížděla ...už bych ho i bral ale zavazel si tam ...peace
Květen 3, 200916 r jsem se mu tam vrhal pred predni napravu a statecne ho chvili brzdil, kupodivu jsem ho vydrzel brzdit dyl nez slechtice
Květen 3, 200916 r Lube, kde jsi byl? Proč jsi nedojel za náma? Protože když jsem šel pro auto tak mně nějakéj blbec s dodávkou a zvlekem zaparkoval přet autem,a majitel nikde, tak sem šel pryč. Pak jsem chtěl jít zaváma ale zrovna ste byly na odjezdu Upraveno Květen 3, 200916 r od Lube
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.