Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Srdečne zdravím !

Po pripojení autorádia som po dvoch dňoch nejazdenia nemohol naštartovať .... Tak som skonštatoval , že je pripojenie

zle pripravené- predošlý majiteľ.... Ale keď som začal merať odber z akumulátoru , bol odber 62mA. Ukázalo sa, že dorábaný LPG systém berie 50mA v kľude , čo mi príde dosť ....Je pripojený priamo z akumulátoru- samozrejme cez poistku . Nieje mi jasných ostávajúcich 12mA ...? V aute je okrem základu autoalarm a centrál ....Je tento odber štandartný, alebo treba postupne vyťahovať poistky , a dohladať ....? Nemá byť pripojenie LPG iným spôsobom ?

Za rady vopred vďaka!

50mA je celkem dost,ale spousta aut ho ma a nic se nedeje,pokud jezdi denne tak se nic neprojevi.

12mA vubec nehledej ,je to ok

62mA ti vybije baterku (napr 44Ah) za cca 20-30 dni stani auta (pocitam vybiti na 50 % kdy uz muze byt problem se startem...)

• Autor

Ako sa ukázalo, tak ,,udalosť" s autorádiom bola len časová zhoda okjolností ...po ďalších úvahách , som začal podozrievať regulátor napätia (regler) . Pri kontrole som zistil, že kontakt na kostru bol slabý, a bol tam prechodový odpor, čo spôsobilo prebíjanie a pravdepodobne aj zničenie akumulátora ( proste nastavený regler s pridaným prechodovým odporom nabíjal na 18V) Taktiež aj uhlíky už boli krátke , nebolo čo váhať, a kúpil som nový (390sk / 12,95€)Takže po weekende budem mať jasné, či bude nutná okamžitá kúpa akumulátoru, alebo začať naň šetriť....

Ďakujem za informácie o odbere, ak niečo racionálne poriešim, ohladom pripájania elektroniky LPG, dám vedieť...

Srdečný pozdrav !

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.