zabiak Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Jak se fotil: http://skodaoctavia.cz/videa-zdarma/jak-se...g-kalendar-2009 vybral bych si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Covece nic jsem na prilozenem odkazu nenasel... Rad bych si taky neco vybral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) Sakryš nějaká chybka kouknu na to. díky Opraveno, měl jsem tam omylem nastaveno jen pro registrované. Teď by to mělo být v pohodě. Co máš za prohlížeč? Že to máš nějaké rozhozené. Nebo po teď už je to ok? Editováno: 24. Duben 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchell Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Hezky jsem si zaslintal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 to zabiak: Mam Internet Explorer 6. Ty mas stranky optimalizovane na IE7 a novejsi, pravdepodobne vsem co stale jeste pouzivaji zastaraly IE6 tak maji stranky "rozsypane". Octaviclub.cz se tez v IE6 nezobrazuje korektne. Ve Firefoxu mam vse v poradku... Jinak jsem se na Tvych strankach registroval a hned uz to video bylo OK. Tez jsem si zaslintal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Tie klasicke americke auta su krasne, nad tymi som si zaslintal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Počkej oni tam jsou nějaké auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 A ono tam bolo aj nieco ine ako auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta01j Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Taky bych se kouknul, ale píše to: Toto video není dostupné ve vaší zemi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Taky uvidím prd. Jedině snad přes proxy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 (editace) Hmm tak to někdo stáhnul. edit: Tak opraveno dal jsem ho z jiného zdroje. Editováno: 7. Květen 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Moc pěknej klip-decentní.Hned bych šel dělat profi fotografa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.