Publikováno Duben 24, 200916 r Jak se fotil: http://skodaoctavia.cz/videa-zdarma/jak-se...g-kalendar-2009 vybral bych si
Duben 24, 200916 r Autor Sakryš nějaká chybka kouknu na to. díky Opraveno, měl jsem tam omylem nastaveno jen pro registrované. Teď by to mělo být v pohodě. Co máš za prohlížeč? Že to máš nějaké rozhozené. Nebo po teď už je to ok? Upraveno Duben 24, 200916 r od zabiak
Duben 24, 200916 r to zabiak: Mam Internet Explorer 6. Ty mas stranky optimalizovane na IE7 a novejsi, pravdepodobne vsem co stale jeste pouzivaji zastaraly IE6 tak maji stranky "rozsypane". Octaviclub.cz se tez v IE6 nezobrazuje korektne. Ve Firefoxu mam vse v poradku... Jinak jsem se na Tvych strankach registroval a hned uz to video bylo OK. Tez jsem si zaslintal...
Květen 7, 200916 r Autor Hmm tak to někdo stáhnul. edit: Tak opraveno dal jsem ho z jiného zdroje. Upraveno Květen 7, 200916 r od zabiak
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.