Duben 24, 200916 r no ty kráso ruce zlámat ale ten nárazník trochu nechápu, to ho řiznul nebo co, ale proč ?
Duben 24, 200916 r tady u toho si člověk řiká že: ještě štěstí že ho u toho nechytnul!!!!!!! asi bych se neudržel a skočil na něj bez ohledu na jeho velikost a proporce!
Duben 24, 200916 r To vypadá, že chtěl i mlhovky proto rozrubal ten nárazník a ty si asi taky odnesl co?
Duben 24, 200916 r Ten debil pěkně rozpáral ten nárazník....to byl amatér.......profík by to takhle nepoškodil...
Duben 24, 200916 r Autor Ten debil pěkně rozpáral ten nárazník....to byl amatér.......profík by to takhle nepoškodil... Chtel xenony, ale ty nakonec vydrzely. Mlhy jsou v cudu. No zlamat ruce je asi malo jeste kouknete na kapotu vedle leveho xenonu (ve smeru jizdy) Upraveno Duben 24, 200916 r od Crake
Duben 24, 200916 r Pěkný hnus,ale aspon to dopadlo jeste relativně dobře. Nechapu ty lidi... Ani nechapu cim to rezal,flexou? kde to auto stalo? Lamat jim ruce,nebo zrovna ufiknout tou flexou a on by si to panacek zapamatoval ze tohle se nedela...
Duben 24, 200916 r Myslim, ze nyni uz je jedno, jestli si to hovado ty xeny vzalo, nebo ne... Pohled je to sileny...
Duben 24, 200916 r Jakoby to byla pomsta za něco...to nemuže udělat normální člověk...to mi hlava nebere kluci
Duben 25, 200916 r Já bych to dělal jak ve středověku,useknut jim ruce.Já někoho načapat tak mu ty ruce polámu.Člověk se piplá s autem a pak tohle.
Duben 26, 200916 r Autor Ono az ted mi docvaklo, ze tomu chybi komplet ostriky... Proto to takhle vystrihali Kazdopadne sekat jim ruce...
Duben 27, 200916 r Zvykajme si Najnovšie sa u FII/R kradnú diely - vypáčia zámok a vrhnú sa na interiér - zmiznú oba airbagy, rádio, maxidot, kožený volant, radiaca páka, madlo ručnej brzdy, vnútorné lampičky, ovládače okien, dokonca som videl auto, z ktorého vykradli aj športové sedadlá!!! To všetko cez šoférove dvere...
Duben 28, 200916 r Pojistka pojistka a ještě jednou dobrá pojistka.Názorný přklad kdy zabezpečení kapoty udělá vic škody než užitku...
Duben 30, 200916 r Souhlas s Romariem, jedine co pomuze nejvice je holt slusna pojistka, nekdy vyjde levneji nez drahe zabezpeceni ... jenom potom nesmite bydlet v miste, kde vam auto vykradaji jednou do tydne pak Vam ani pojistku neudelaji nikde
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.