Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Takhle dopadlo jedno z nasich firemnich aut - co dodat :(

post-112-1240562886_thumb.jpg

no ty kráso :( ruce zlámat :(

ale ten nárazník trochu nechápu, to ho řiznul nebo co, ale proč ?

ty woe, tak to je hnus :aggressive:

tady u toho si člověk řiká že: ještě štěstí že ho u toho nechytnul!!!!!!! asi bych se neudržel a skočil na něj bez ohledu na jeho velikost a proporce!

To vypadá, že chtěl i mlhovky proto rozrubal ten nárazník a ty si asi taky odnesl co?

Ten debil pěkně rozpáral ten nárazník....to byl amatér.......profík by to takhle nepoškodil...

• Autor
Ten debil pěkně rozpáral ten nárazník....to byl amatér.......profík by to takhle nepoškodil...

Chtel xenony, ale ty nakonec vydrzely. Mlhy jsou v cudu. No zlamat ruce je asi malo :aggressive: jeste kouknete na kapotu vedle leveho xenonu (ve smeru jizdy) :(

Upraveno od Crake

Jsem si všim, že je to nějak naříznuté :feve:

Pěkný hnus,ale aspon to dopadlo jeste relativně dobře. Nechapu ty lidi...

Ani nechapu cim to rezal,flexou? kde to auto stalo?

Lamat jim ruce,nebo zrovna ufiknout tou flexou a on by si to panacek zapamatoval ze tohle se nedela...

To je zlej sen! já nemám slov...hodně smutnej a zoufalej pohled. :aggressive:

Myslim, ze nyni uz je jedno, jestli si to hovado ty xeny vzalo, nebo ne... Pohled je to sileny... :help:

Jakoby to byla pomsta za něco...to nemuže udělat normální člověk...to mi hlava nebere kluci :aggressive:

Copak nekdo, kdo se venuje temhle srackam (sorry) je normalni???? :aggressive:

Já bych to dělal jak ve středověku,useknut jim ruce.Já někoho načapat tak mu ty ruce polámu.Člověk se piplá s autem a pak tohle. kol2

• Autor

Ono az ted mi docvaklo, ze tomu chybi komplet ostriky... Proto to takhle vystrihali :( Kazdopadne sekat jim ruce...

Zvykajme si :blink: Najnovšie sa u FII/R kradnú diely - vypáčia zámok a vrhnú sa na interiér - zmiznú oba airbagy, rádio, maxidot, kožený volant, radiaca páka, madlo ručnej brzdy, vnútorné lampičky, ovládače okien, dokonca som videl auto, z ktorého vykradli aj športové sedadlá!!! To všetko cez šoférove dvere...

• Autor

To je strasny... :(

Pojistka pojistka a ještě jednou dobrá pojistka.Názorný přklad kdy zabezpečení kapoty udělá vic škody než užitku...

To je brutus :feve:

tak to nemám slov - tak to zničit :(

Souhlas s Romariem, jedine co pomuze nejvice je holt slusna pojistka, nekdy vyjde levneji nez drahe zabezpeceni ... jenom potom nesmite bydlet v miste, kde vam auto vykradaji jednou do tydne pak Vam ani pojistku neudelaji nikde :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.