Publikováno Duben 24, 200916 r Zdravim všechny mam takovej problem jakmile odemknu auto mam cca 20s na to abych nastartoval jinak mi alarm odpoji imobilizer a ja musim opět odemknout. někdy mi jen cvakne rele ale většinou se mi opětovně odemika auto a přeskakujou mi serva. jde jen odpojit relatko co mam na alarmu pojede to bez toho?
Duben 24, 200916 r Aky mas alarm a imobik? Ako si prisiel na to, ze Ti to "odpoji" imobilizer (ako sa to prejavuje)?
Duben 24, 200916 r Autor Aky mas alarm a imobik? Ako si prisiel na to, ze Ti to "odpoji" imobilizer (ako sa to prejavuje)? Neznamy vyrobce dival jsem se na krabičku a nikde nic napsane jinak projevuje se to tak že cca tych 20s a cvakne rele co jde z autoalarmu tedy na to odpojeni jak ma každy alarm s immo a ja mužu startovat jak chci a nic musim znovu odemknout jen se mi zda strašně moc kratky interval a rad bych věděl jestli se toho mužu zbavit nadobro tedy jestli stači odpojit relatko a je to?
Duben 25, 200916 r 20s - tak to má fungovat odpojením relé ti nepůjde nastartovat zavez to někam kde tomu rozumí jinak naděláš víc škody než užitku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.