JardaJ Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 (editace) Koukal jsem, že je zde diskuze o dílech Milotecu. Co takhle Autostyl Janko? Zajímali by mě vaše zkušenosti s těmito doplňky a přivítal bych i nějaké fotky. Pochlubte se Editováno: 25. Duben 2009, autor: JardaJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Já mám akorát přední chrom pod masku. Sedí dobře a zatím i drží,už asi půl roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Ja mam krytku plast chrom look na zakladnu antenky, uz je to vopelichany, ale tak 3 roky to tam drzelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willis Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Ja mam krytku plast chrom look na zakladnu antenky, uz je to vopelichany, ale tak 3 roky to tam drzelo Ja, taky tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Ja taky tak a ještě tříbodové křídlo, které jsem zdědil po předchozím majiteli (fuj) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machoš Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Taky mám jen přední chrom rámeček.Zatím úplně bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Já mám tu krytku na anténě taky zatím drží. Ono možná vám to zničila nějaké chemie. A ještě myslím zadní křídlo, ale to si nejsem jistý. A taky v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 7. Duben 2011 Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 Nevíte někdo, jak se jmenujou ty škodovácký orig alu kola, co tam má esař ? Hrozně se mi líběj, ale nikde je nemůžu najít... Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesxx Vloženo 7. Duben 2011 Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 Taky mám jen přední chrom rámeček.Zatím úplně bez problému. Jak tam mas prosimte pridelanou SPZ ? Ja ted ramecek taky objednal, ale koukam uz se mi tam ten, co drzi SPZ asi nevejde na sirku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesxx Vloženo 7. Duben 2011 Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 Nevíte někdo, jak se jmenujou ty škodovácký orig alu kola, co tam má esař ? Hrozně se mi líběj, ale nikde je nemůžu najít... Dík To jsou Knife, mam je taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.