Publikováno Duben 25, 200916 r Koukal jsem, že je zde diskuze o dílech Milotecu. Co takhle Autostyl Janko? Zajímali by mě vaše zkušenosti s těmito doplňky a přivítal bych i nějaké fotky. Pochlubte se Upraveno Duben 25, 200916 r od JardaJ
Duben 26, 200916 r Ja mam krytku plast chrom look na zakladnu antenky, uz je to vopelichany, ale tak 3 roky to tam drzelo
Duben 26, 200916 r Ja mam krytku plast chrom look na zakladnu antenky, uz je to vopelichany, ale tak 3 roky to tam drzelo Ja, taky tak.
Duben 26, 200916 r Ja taky tak a ještě tříbodové křídlo, které jsem zdědil po předchozím majiteli (fuj)
Květen 5, 200916 r Já mám tu krytku na anténě taky zatím drží. Ono možná vám to zničila nějaké chemie. A ještě myslím zadní křídlo, ale to si nejsem jistý. A taky v poho.
Duben 7, 201114 r Nevíte někdo, jak se jmenujou ty škodovácký orig alu kola, co tam má esař ? Hrozně se mi líběj, ale nikde je nemůžu najít... Dík
Duben 7, 201114 r Taky mám jen přední chrom rámeček.Zatím úplně bez problému. Jak tam mas prosimte pridelanou SPZ ? Ja ted ramecek taky objednal, ale koukam uz se mi tam ten, co drzi SPZ asi nevejde na sirku...
Duben 7, 201114 r Nevíte někdo, jak se jmenujou ty škodovácký orig alu kola, co tam má esař ? Hrozně se mi líběj, ale nikde je nemůžu najít... Dík To jsou Knife, mam je taky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.