Publikováno Duben 25, 200916 r Zdravím,koupil jsem si autorádio,zapojil,naladil vše fungovalo,ale jak jsem vytáhnul klíče tak rádio se vypnulo a rozladilo,neví prosím někdo čím to je?Předem děkuji ya odpověd.
Duben 25, 200916 r Jo, musíš to přepinovat, někde je to tu popsané, nebo li po lopatě: Do rádia ti vede: 1, jedno trvalé plus / paměť / 2, jedno přerušené plus, při vytáhnutí klíčku / napájení radia / A ty to máš prohozené, anebo je máš z rádia svedené dohromady /1 a 2 spojené / a napojené pouze na přerušovany plus klíčkem. Dej tu foto kabeláže
Duben 26, 200916 r Autor Zdravím,koupil jsem si autorádio,zapojil,naladil vše fungovalo,ale jak jsem vytáhnul klíče tak rádio se vypnulo a rozladilo,neví prosím někdo čím to je?Předem děkuji ya odpověd. Tak jsem přehodil žlutý káblík s červeným,pamět už se nevymaže,ale klíček musí být v zapalování aby mi to hrálo.
Duben 26, 200916 r Tak to máš zapojeno už správně, pokud chceš aby ti hrálo rádio, tak musíš mít klíček v zapalování, bez klíčku nehraje
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.