KUBULA Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Zdravím,koupil jsem si autorádio,zapojil,naladil vše fungovalo,ale jak jsem vytáhnul klíče tak rádio se vypnulo a rozladilo,neví prosím někdo čím to je?Předem děkuji ya odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Jo, musíš to přepinovat, někde je to tu popsané, nebo li po lopatě: Do rádia ti vede: 1, jedno trvalé plus / paměť / 2, jedno přerušené plus, při vytáhnutí klíčku / napájení radia / A ty to máš prohozené, anebo je máš z rádia svedené dohromady /1 a 2 spojené / a napojené pouze na přerušovany plus klíčkem. Dej tu foto kabeláže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KUBULA Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Zdravím,koupil jsem si autorádio,zapojil,naladil vše fungovalo,ale jak jsem vytáhnul klíče tak rádio se vypnulo a rozladilo,neví prosím někdo čím to je?Předem děkuji ya odpověd. Tak jsem přehodil žlutý káblík s červeným,pamět už se nevymaže,ale klíček musí být v zapalování aby mi to hrálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tak to máš zapojeno už správně, pokud chceš aby ti hrálo rádio, tak musíš mít klíček v zapalování, bez klíčku nehraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.