Jirka21 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tak je šluslej kabel od pojistky k zásuvce a nebo je napíchlí něco přímo na ten kabel.Chtělo by to projít ten kabel a hledat problém na něm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Tak zas trochu obnovim tema, dneska odpoledne jsem nastartoval a svitilo mi dobijeni, tak jsem to chcipnul a nastartoval znovu a dobijeni uz se nerozsvitilo, ale po ceste se mi najednou zacala rozsvicet diskoteka na budikach, vysilacka mi ukazala 10,5 V, ale pritom porucha dobijeni se mi nerozsvitila, cim to muze byt? je mi divny ze ta kontrolka se nerozsvitila ... jinak co jsem psal nejak vys, tak problem s tim regulatorem dobijeni mam jeste porad, zitra s tim asi uz nekam zajedu, driv asi nema cenu neco resit co ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 pokud vis, ze je spatny regulator, tak opravdu nema cenu cokoliv jinyho resit kontrolka jen signalizuje jestli tece proud do regulatoru na buzeni, kdyz uz altik vyrabi elektrinu, tak se budi sam a netece proud pres budiky nemusi to byt jen regulatorem, pokud budou treba vadny uhliky, tak nema gerulator moznost budit - altik nebude dobijet, ale kontrolka taky nebude svitit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 (editace) Aha, takze ta kontrolka jenom ukazuje napeti z altiku nez pak jde dal k regulatoru atd? jestli to dobre chapu? ted jeste jestli mi to nekde udelaji na pockani, zkusim neco najit no ... diky ;-) P.S. tak uz nevim, nabil sem baterku a auto zas dobiji, mozna ze sem blbe dotahnul tu matku k pojistce co je k dobijeni ... v servisu mi ted rekli plus minus 4 tisice za altik, ze prej regulator je soucasti altiku a ze prej jedine v celku, to mi prijde za repas docela dost. Nevite nekdo jak je to s tim regulatorem? nekdo psal ze ho menil, mam 120A altik... Editováno: 25. Květen 2010, autor: PatrickE3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 kontrolka indikuje jestli regulator zere (budi pres uhliky vinuti), kdyz uz vyrabi alternator elektrinu sam, tak uz se regulator napaji z alternatoru - pres budiky netece proud a kontrolka zhasne regulator je v alternatoru, ale urcite jde menit samostatne, 4k je za repas mozna tak akorat, pokud to budou vyndat z auta, rozebirat, daji novy regulator a zase cele sesazovat, netusim kolik to tak zabere casu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.