Přejít na obsah

Odborníci na iPHONE

thomas136

Doporučené příspěvky

O jaký iPhone jde? První verze (hliníková záda) nebo současná 3G (plastová záda), Koupená oficiálně u nás, nebo dovoz, bazar ...

Podle mě stačí připojit k počítači a aktivovat ho přes iTunes. Pokud je to odblokovaný dovoz starší verze a je opět zablokovaný tak to zachránit lze, pokud má 3G odblokovaný a nahrál tam fw 2.2.1 tak má iPod (mp3 přehrávač) ten snad odblokovat zatím nejde. Dej víc info a pak se podívám po přesných informacích, takhle se mi nechce zbytečně hledat, když nevím co...

Pošli SZ ať mi přijde notifikace, na web se nebudu mít čas zítra koukat, když mi přijde mailík tak ti odpovím.

Editováno: , autor: murder
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

murder rek bych ze v tomto pripade to proste jen nezaktivoval po upgradu , staci pripojit k itunes a souhlasit s licencnimi podminkami

mimochodem tomuhle systemu jsem se poprve pekne zasmal, jdu do prodejny, kupim founa za 15k , jdes domu zapnes ho, pripojis k itunes, prectes licencni podminky a kdyz nesouhlasis tak co ? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...