thomas136 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 kluci, kdo se vyzná v této mašince...syn si do něho stáhnul upgrade sw a jdou mu jen SOS volání..... Pokud jste někdo z Prahy, nebo okolí a HLAVNĚ se v to OPRAVDU vyznáte, tak mi dejte vědět, já jsem na to krátký. Dík THOMAS Musíme si pomáhat .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 (editace) O jaký iPhone jde? První verze (hliníková záda) nebo současná 3G (plastová záda), Koupená oficiálně u nás, nebo dovoz, bazar ... Podle mě stačí připojit k počítači a aktivovat ho přes iTunes. Pokud je to odblokovaný dovoz starší verze a je opět zablokovaný tak to zachránit lze, pokud má 3G odblokovaný a nahrál tam fw 2.2.1 tak má iPod (mp3 přehrávač) ten snad odblokovat zatím nejde. Dej víc info a pak se podívám po přesných informacích, takhle se mi nechce zbytečně hledat, když nevím co... Pošli SZ ať mi přijde notifikace, na web se nebudu mít čas zítra koukat, když mi přijde mailík tak ti odpovím. Editováno: 26. Duben 2009, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 murder rek bych ze v tomto pripade to proste jen nezaktivoval po upgradu , staci pripojit k itunes a souhlasit s licencnimi podminkami mimochodem tomuhle systemu jsem se poprve pekne zasmal, jdu do prodejny, kupim founa za 15k , jdes domu zapnes ho, pripojis k itunes, prectes licencni podminky a kdyz nesouhlasis tak co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Už jsme vyřešili, byl to 2G, dotažený z Ameriky a provedl upgrade na 2.2.1 už má úspěšně odblokováno... Systém aktivací nechápu pořádně taky (nebo chápu, ale je mi nepochopitelný ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.