grief Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 ahoj vsem.Potraboval bych nejakou radu jak nejlepe zapojit plazma budiky,nebo nejlepe odkud privest 12v.Premyslel jsem ze bych to natahl z vypinace svetel,ale nejsem si jisty,ktere dratky mam pouzit.Pokud by mi nekdo poradil jake dratky pouzit z vypinace svetel budu moc happy a urco tu dam fotky a navod jak jsem postupoval s montazi plazma budiku,jelikoz jsem tady nic takoveho nenasel.Diky moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 tahal by som spinane plus z ISO na radio. a podla mna tu nic take nieje, lebo radi tie budiky horia tak si to kazdy rozmysli ci si podpali auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 no ja len doplnik ze tu uz naozaj kdesi boli prispevky ze tie budiky proste zacali horiet v niektorych miestach...sam by osm to ani ja neriskoval, radsej bez buikov ak os vyhprenym autom, aj ked to ej uz asi najhorsi scenar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grief Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 (editace) Tak se mi to povedlo a budiky uz sviti a nehori:).Pridam tady par fotek z instalace.nic tezkeho na tom neni.Je trebas sundat plast u ridice,aby jste se dostali k vypinaci svetel,ten pak odmontovat.Vytahnout budiky a protahnout dratky.Potom z org. budiku vytahnout cernou sablonu budiku a misto ni polozit plazma budiky,jedine co doporucuji je udelat mensi dirku abyjste mohli protahnout kablik z pl.budiku ven.Upevnit vsechny kabliky a je hotovo.Samozrejme jeste zapojit privod budiku k vypinaci svetel ja jsem zvolil dva dratky ktere jsem na fotografii oznacil.Tak good luck tem co se do toho pousti.Jo a málem bych zapomel mám škodu fabii 1,4 mpi 44kw a bohuzel se ty budiky rozchází trosku s tachometrem,kdy na org je max rychlost 200km/h a na pl.budicich 220km/h,ale do 100km/h to sedi jak org.takze to az takova vada neni.Bohuzel posunuty je i cifernik otackomeru kdy na org je 70 a na pl.budicich 50,ale jak rikam jezdit se stim da a ve tme to vypada superne Editováno: 29. Duben 2009, autor: grief Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grief Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 (editace) no ja len doplnik ze tu uz naozaj kdesi boli prispevky ze tie budiky proste zacali horiet v niektorych miestach...sam by osm to ani ja neriskoval, radsej bez buikov ak os vyhprenym autom, aj ked to ej uz asi najhorsi scenar no ty budiky horely mi:) ale byl tam spatny spoj a v pohode mi to vyreklamovali.Je trebas snima opatrne zachazet a pokud mozno u instalace nechavat vsude rezervy jelikoz tem spojum porad moc neverim.Tentokrat jsem si je overil na starsi baterce,kde jsem je nechal svitit skoro 15hodin v kuse a vse bylo v poradku. Editováno: 29. Duben 2009, autor: grief Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 tak myslim ze tymto padom je to v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 cim jsi proboha lakoval ten ofuk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grief Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 cim jsi proboha lakoval ten ofuk? bylo to strikane na rycho kvuli jednoho pokusu.Ted to jen opravim a uz to tak necham ale casem prijdou uplne nova jelikoz cela palubovka pujde do kuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 grief no nic v zlom ale nieje to pekne (plazma) a ktomu ked to este mas na diesel .. uz vobec nie .. ved ti tam nic nesedi aj ked si pisal ze ako to mas odsledovane s rychlostou... mne by to nedalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GaGaN Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 DOTAZ: cela palubni deska ?MUZE? jit do kuze? Co airbagy u spolujezdce? Kdyz potahnes ten plast od obou A sloupku k druhemu nevadi to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 grief mohol by si sem dať foto ako to svieti po tme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.