Přejít na obsah

časté rozdrapenie manžiet na hnacích hriadeľoch

claude

Doporučené příspěvky

Riešim teraz problém častého rozdrapenia manžety na prednom hriadeli na pravej strane. Ja nechápem, ako mohla škodovka umiestniť vnútronú pravú manžetu na pravej strane hneď za výfuk bez toho, aby tam dali účinnú ochanu na spôsob výfuku pri nohe na motorke... Najprv som to riešil obalením výfukovej rúry pri manžete alobalom no vydržalo to len chvíľu. Alobal sa rozpadol a výfuk sálal teplo na manžetu tá sa vydula a rozdrapila na bloku motora... Kto má nejaké lacné profi riešenie? ... To už je x-tá manžeta a nechce sa mi stále rozoberať predný pravý náhon...

Editováno: , autor: claude
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vazelina je original, ale tie manžety sú zo štandardnej mototechny mám pocit, že originalky už ani nieje možné zohnať. Všimol som si, že keď som vymenil vonkajšiu manžetu, tak za dva mesiace mala na sebe trhliny, a ževraj originál diel...

Editováno: , autor: claude
Odkaz ke komentáři

Jednoznačně neznačková manžeta. Originál se stále prodává, stojí cca 200,- a měla by na něm být značka škodovky. Mně se manžeta u toho výfuku nafoukla také, ale trvalo to desetl let a stále ještě drží. Ty neznačkové manžety zpravidla nepřežijí rok.

Odkaz ke komentáři

Maš pravdu. Aj neznačkové manžety vydržia viac. Záleží od kvality gumy, koľko sa povaľujú niekde v sklade a aká je hrúbka a farba gumy... Podľa toho sa z toho dajú vybrať. Otázka je, či ti to predajca dovolí... Obyčajne frflú že špekulujete nad ničím...

Odkaz ke komentáři

Maš pravdu. Aj neznačkové manžety vydržia viac. Záleží od kvality gumy, koľko sa povaľujú niekde v sklade a aká je hrúbka a farba gumy... Podľa toho sa z toho dajú vybrať. Otázka je, či ti to predajca dovolí... Obyčajne frflú že špekulujete nad ničím...

je otázka jestli má cenu se "něčím" prohrabovat. Navíc kvalitu gumy, která je daná jejím složením stejně, nepoznáš.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...