claude Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 (editace) Riešim teraz problém častého rozdrapenia manžety na prednom hriadeli na pravej strane. Ja nechápem, ako mohla škodovka umiestniť vnútronú pravú manžetu na pravej strane hneď za výfuk bez toho, aby tam dali účinnú ochanu na spôsob výfuku pri nohe na motorke... Najprv som to riešil obalením výfukovej rúry pri manžete alobalom no vydržalo to len chvíľu. Alobal sa rozpadol a výfuk sálal teplo na manžetu tá sa vydula a rozdrapila na bloku motora... Kto má nejaké lacné profi riešenie? ... To už je x-tá manžeta a nechce sa mi stále rozoberať predný pravý náhon... Editováno: 28. Duben 2009, autor: claude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Pouzivas origo vazelinu,tohle jsem resil kdyz si to jeden clovicek naplnil nejakou noname vazelinou a to se nafoukla.. jinak taky "kvalita" manzet z ruznych obchodu nemusi byt OK.Je to origo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
claude Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 (editace) Vazelina je original, ale tie manžety sú zo štandardnej mototechny mám pocit, že originalky už ani nieje možné zohnať. Všimol som si, že keď som vymenil vonkajšiu manžetu, tak za dva mesiace mala na sebe trhliny, a ževraj originál diel... Editováno: 28. Duben 2009, autor: claude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackKnight Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Tak já bych zkusil koupit od jiného výrobce..já je tam mám 3 roky,za rok najedu cca 15 000km a ty manžety jsou pořád v supr stavu..ještě otázka,neubývá ti někde olej??ať už převodovka či motor,pokud by se olej dostával na manžetu tak by ju to mohlo rozežírat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Jednoznačně neznačková manžeta. Originál se stále prodává, stojí cca 200,- a měla by na něm být značka škodovky. Mně se manžeta u toho výfuku nafoukla také, ale trvalo to desetl let a stále ještě drží. Ty neznačkové manžety zpravidla nepřežijí rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Pri kúpe manžety vždy ju roztiahnem a pozriem hrúbku gumy.U neorig. manžet jasne vidieť tenšiu stenu gumenej manžety.Da sa ale aj z neorig. manžet vybrať dobrá manžeta.Treba ich len viac ks skontrolovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
claude Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Maš pravdu. Aj neznačkové manžety vydržia viac. Záleží od kvality gumy, koľko sa povaľujú niekde v sklade a aká je hrúbka a farba gumy... Podľa toho sa z toho dajú vybrať. Otázka je, či ti to predajca dovolí... Obyčajne frflú že špekulujete nad ničím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Dej originál se značkou škoda a dudeš mít klid na kolik let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Maš pravdu. Aj neznačkové manžety vydržia viac. Záleží od kvality gumy, koľko sa povaľujú niekde v sklade a aká je hrúbka a farba gumy... Podľa toho sa z toho dajú vybrať. Otázka je, či ti to predajca dovolí... Obyčajne frflú že špekulujete nad ničím... je otázka jestli má cenu se "něčím" prohrabovat. Navíc kvalitu gumy, která je daná jejím složením stejně, nepoznáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.