dratak Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Zdravim vás pánové, mám problém s klimatizací a zároveň bohužel i s cirkulací vzduchu. Pokud stisknu tlačítko klimatizace, tlačítko se rozsvítí, ale klima nejde... V těchto dnech stále jen teplo a horko :-( . Vím, že je mnoho věcí ve kterých by mohl být problém, ale co mě zaráží je, že je nefunkční i tlačítko cirkulace vzduchu, ale s tím rozdílem, že po stisknutí se vůbec nerozsvítí... Nevíte prosím vás, kde by asi mohl být problém? Abych věděl, kde mám aspoň hledat... Děkuji vám mnohokrát za odpovědi a tipy... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda388 Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Podívej se na pojistku v páte pozici.Mala 7,5A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dratak Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Dík za radu! Bylo to fakt ono! Pojistky sem kontroloval několikrát a všechny byly OK, ale na pozici 5 vůbec pojistka nebyla a přiznám se, že by mě nenapadlo, že by tam nějaká mohla chybět... Ještě jednou díky za radu!!! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda388 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Nemáš zač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.