Radek Flekis Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Ahoj všichni mám problém s OC I.Autoelektrikář mi zjistil že mám v háji levý zámek dveří a i zároveň že mám špatnou řídící jednotku dveří.No a ještě k tomu se mi včera vysralo ovládání zpětných zrcátek. Tak bych potřeboval radu co a jak. Jestli musím hned koupit nový nebo jestli se to dá nějak opravit nebo nějak sehnat náhradní. A kdyby ne tak jestli se to někde dá sehnat levněji nebo jestli se to dá vůbec sehnat a pokud možno kde. Díky za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 rok ?? co se pokazilo na zámku ? krom mikrospínaču se nekazí jednotka se projevuje jak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Flekis Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 No rikal mi že je zámek v háji takže asi ten mikrospínač. A ta jednotka se projevuje tak že nemuzu zamknout auto dalkovym centralem a ani klicem (jako central na klic) a teda jeste to ovladani tech zpetnych zrcátek. Rok výroby je 99. ptám se zjišťuju ale pořád mi nikdo pořádne neporadil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 a proč nemáš pokaženou třeba komfortku ? nechceš s tím dojed do Prostějova že bych na to mrkl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Flekis Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Jako klidně bych mohl dojet v tom nevidim problem. Prostějov je kousek. A kdybys měl čas? Když tak mi napiš na mobil bo nebývam na netu pres den ale až večer a to je pozdě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Flekis Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 jo málem bych zapoměl muj telefon je 774078227 muzes z netu mi psat. Ja bych ti kdyz tak pak zavolal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pavlovič Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Zdravíčko Panové Mám podoby problém můj zámek řidičových dveří byl taky šrot nefungovalo čidlo a docela dost zatečeny a zoxidovaní vyměnil jsem ho ale konfortka byla taky docela dost zoxidovaná tu jsem vyčistí ale stejně nezamýká zámek u řidiče a nejde levé zrcátko atd. jinak všechny kabely jsou proměřené a jsou průchozí potřeboval bych ji bud opravit nebo vyměnit jinak mám OC. 1,8 98 rok celá v elektrice rok našel jsem za 1500kč zdá se mě to zbytečně moc, díky Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
housle Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 ...když už se tady probírá zámek předních dveří(taky mě šel srát)....našel jsem zámek předních dveří za 780 kč ,ale je to Čína ...má smysl do toho jít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
housle Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 (editace) Tak Číňan byl transplantován do LP dveří...šlape...ovšem pešek mě neopouští a při otevření LZ dveří se nerozvěcí světlo v interiéru (u všech ostatních ano) nejde signalizace rozsícených světel a v předních dveřích nesvítí dioda...možná dementní otázka,ale je možný aby tohle dělal pro změnu pojebanej mikrospínač zadních dveří?...jo a ještě když zamknu klíčem(dálku nemám) LZ dveře se sami zase odemknou Editováno: 11. Červenec 2011, autor: Wojnar Proč cituješ poslední příspěvek a ještě k tomu svůj ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 No tak za nefungující signalizaci rozsvícených světel a neblikající diodu bych vinil samotný nový zámek - číňana. LZ zámek a ani žádný jiný krom LP NEMÁ vliv na signalizaci rozsvícených světel. A ani na diodu zadní dveře vliv nemají, páč mně se rozbliká i když zamknu s otevřenými nebo zavřenými zadními dveřmi. Na tom nerozsvícení interiérového světla a znovuodmčení LZ dveří, bude mikrospínač v LZ dveřích vinu nést. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
housle Vloženo 12. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 (editace) ...doplním po dnešku....ten samý problém s nefungující signalizací rozsvícených světel a neblikající diodou(interierové světlo při otevření v normálu) způsoboval i zámek původní jeho výměna byla nutná z důvodu mechanické závady...dveře nebylo možné otevřít ani zvenčí ani zevnitř...slušná pakárna sundat tapec a mít u toho zavřené dveře ...z onoho mrtvého zámku jsem demontoval vršek mikrospínače a jebnul ho do zámku LZ dveří,super centrál maká stropní světlo funguje...mikrospínač v LP dveřích byl tudíž v pohodě...číňan bude pravděpodobně nevinen...tuším zradu a přelámanou kabeláž...bohužel netuším kde pod palubkou kabeláž končí... pro případnou výměnu poškozeného drátu natož barvu toho šmejda kterej mě dělá pakárnu. Co na to odborník já jsem jako laik úplně v prdeli...za případné info DĚKUJI. Editováno: 12. Červenec 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 Komfortka je nad nohama pod volantem. Za takovou mřížkou. Tá drží dvěma (nebo tři?) šroubky. Ale já bych přelámaný drát tam nehledal. Zkus se kouknout do té gumové průchodky mezi dveřmi a kastli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
housle Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 Tak jsem mrknul do té gumové průchodky mezi dveřma a kastlí....minimálně červenej kabel je v háji...svorkovnici od svazku dveří jsem taky našel...paráda až budu mít čas budu stříhat a přeházím kompletně část kabeláže která vede průchodkou....tisíce děkovnejch Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.