Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar lidi,

koupil jsem MAXI-DOT do OII 1.9TDI 08/2008 a nemuzu to nejak rozchodit, vsechny kody k MAXI-DOTu mam jen mi chybi kod ze stitku kterej ma bejt na klicich... v skodovce jsem se skousel ptat jestli by to vedeli namontovat a u nas v skode mi tvrdej ze to jeste nedelali (nechci si nechat delat pokusy na mym aute), nemate nekdo nahodou napad jak se dostat ke kodu od auta, prej je to ted vse online cez mladou boleslav a na pc jim to nezobrazi, nevi nekdo jak vycist kod auta cez kabel? Pripadne nenasel by se tu nekdo, kdo by to vedel vycist pripadne aspon nainstalovat ten MAXI-DOT i bez kodu auta? Muze to bej z cele ceske nebo slovenske republiky, uz jsem pomalu zoufalej jak to namontovat....

bez PINu to nejde

PIN umím zjistit

a maxidoty jsem taktéž montoval

A umis ho zjistit i na MR 08. Zkousel jsem ho SuprVagem a Supkey od carsoftu a nic.... Neslo mi to ???

to asi nemáš poslední verzi

ta by to měla umět

MR08 z budíků taky asi nezjistím

Mám ten samej problém. Zkoušel jsem to i v autosalónu Klokočka v Praze, kde mi řekli, že už to dělali. Tak jsem myslel, že to bude konečně v pohodě a po 1a půl hodině čekání mi řekli, že jim to vypisuje nějakou chybu v němčině, které nikdo nerozumí, tak mi do auta zas vrátili zpět staré budíky bez maxidotu. Pokud sezeneš někoho, kdo ti to dodělá, tak dej vědět - budu další na řadě!

pokud máte 2008 musíte mít Fazit budíky,protože už máte fazit jednotky.

Jinak pin z 2008 by měl poslední SUper Vag umět.Ale poslední!!!!

• Autor
pokud máte 2008 musíte mít Fazit budíky,protože už máte fazit jednotky.

Jinak pin z 2008 by měl poslední SUper Vag umět.Ale poslední!!!!

Ahoj Cosby,

ja jsem od tebe pred nedavnem kupoval ty budiky, nevis jestli byli Fazit?

Jinak vtedy jsi mi rekl kdyz jsem byl u tebe ze ten PIN neumis zjistit, tak ted nevim jestli uz umis taky ten PIN zjistit, nebo ne?

Mas uz ten posledni Super Vag?

Ahoj Cosby,

ja jsem od tebe pred nedavnem kupoval ty budiky, nevis jestli byli Fazit?

Jinak vtedy jsi mi rekl kdyz jsem byl u tebe ze ten PIN neumis zjistit, tak ted nevim jestli uz umis taky ten PIN zjistit, nebo ne?

Mas uz ten posledni Super Vag?

Super Vag nemám a fazit nebyly,měly pin,tam nejsou fazit zapotřebí

• Autor

aha, a co to vlastne znamena fazit? budou mi pasovat do auta i kdyz je to 8/2008 a nejsou fazit?

• Autor

tak po dalsi zkousce jsem zjistil, ze PIN kod imobilizeru u meho auta je 5-ti mistny, vi nekdo jak namontovat MAXI-DOT budiky s 5-ti mistnym kodem imobilizeru? budiky maj standardny 4-mistny kod, ale immo ma 5-ti mistny, poradi nekdo jak na to?

tak po dalsi zkousce jsem zjistil, ze PIN kod imobilizeru u meho auta je 5-ti mistny, vi nekdo jak namontovat MAXI-DOT budiky s 5-ti mistnym kodem imobilizeru? budiky maj standardny 4-mistny kod, ale immo ma 5-ti mistny, poradi nekdo jak na to?

a ty uz si pin zjistil co mas v aute zatim bych rek ze stary budiky do facit auta nedal chtel sem taky skusit ale nebylo kdy a na cem

• Autor
a ty uz si pin zjistil co mas v aute zatim bych rek ze stary budiky do facit auta nedal chtel sem taky skusit ale nebylo kdy a na cem

ano, pin uz jsem zjistil, ale stejne to nechce vzit....budiky nejsou stary, jsou to 2008 a auto je taky 2008, rozdil medzi budikama a autem je 6 mesicu...budiky nejsou fazit ale kdyz zadas kod budiku tak auto ho veme, jen ten pin kod auta nechce pak vzit....

ano, pin uz jsem zjistil, ale stejne to nechce vzit....budiky nejsou stary, jsou to 2008 a auto je taky 2008, rozdil medzi budikama a autem je 6 mesicu...budiky nejsou fazit ale kdyz zadas kod budiku tak auto ho veme, jen ten pin kod auta nechce pak vzit....

cim si to delal vag-com to nepude ale rek bych ze uz je tam jina verze immo

bylo to děláno SuperVagem pak i Vag Comem 904 beta kdyby to náhodou uměl

5 ti místný kód přijme motorová jednotka i imobilizér

po zapojení druhého panelu přistupový kód přijat pak 50 čekačka zadání 5 místného kódu vypíše se VIN a v zápětí dopíče "ne OK" a tím to končí

podle mě budíky neumí převzít 5ti místný kód z auta a odstaví to

Upraveno od Vaša

bylo to děláno SuperVagem pak i Vag Comem 904 beta kdyby to náhodou uměl

5 ti místný kód přijme motorová jednotka i imobilizér

po zapojení druhého panelu přistupový kód přijat pak 50 čekačka zadání 5 místného kódu vypíše se VIN a v zápětí dopíče "ne OK" a tím to končí

podle mě budíky neumí převzít 5ti místný kód z auta a odstaví to

Commandrem ste to nahodou neskouseli sou tam celkem 3 moznosti pouziti pinu skusim se na to zeptat primo vyrobce jestli by to neslo mam posledni verzi stalo by to za pokus

Já si myslím, že to je zrovna to co jsi zkoušel(jofree)....

Já si myslím, že to je zrovna to co jsi zkoušel(jofree)....

Nee jofre nemel new typ fazit tam to slo ale vagem taky nee

Upraveno od pepiktdi

ono by šlo zkusit přispůsobit motorovku budíkům ale přišel by o klíče

ono by šlo zkusit přispůsobit motorovku budíkům ale přišel by o klíče

ale nemel by spravne ani VIN

VIN by měl jít přepsat

a není to audi aby to vadilo zbytku auta

včera jsem jedny dělal a normálně to šlo,tak nevím,co je za problém.0II Ambiente myslím 8/08 a klasickým postupem přes superVag

včera jsem jedny dělal a normálně to šlo,tak nevím,co je za problém.0II Ambiente myslím 8/08 a klasickým postupem přes superVag

Zdá se mě to nebo lžeš jako když tiskne?

Nemám důvod kecat.Byl to červenec nebo srpen 08.Tam to ještě jde,těsně před zlomem.

Potom už jen On-Line.Na budíkách je na štítku dlouhé číslo a z toho se generuje pin.

ja myslím, že máš/nemáš SuperVAG...

ty jsi vůl-sorry.Nechápu,jak někdo může na stakm soudit co kdo má a nemá.To snad není možné.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.