adam.he Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ahoj, nevite nekdo kde by se dal sehnat cerny plast kolem radia a klimatroniku. Ve starem mam diry po handsfree. Diky Adam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 zajdi si do značkovky cena je necelý 400,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.he Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 zajdi si do značkovky cena je necelý 400,- Super diky, za radu. Myslel jsem, ze za to budou ve skodovce chtit hodne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 tenhle díl s vyjímkou toho rámečku přes něj je nejlevnější z celýho spodku palubky pro zajímavost levá část s poličkou pod volantem je za necelý 3 tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayzeelo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 A cenu středového dekoru + popelník a plast kolem řadičky ve stříbrné barvě ve Škodovce náhodou nevíte? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 středový rámeček face cca 195,- popelník face 638,- rámeček řadičky face 188,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.he Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 tenhle díl s vyjímkou toho rámečku přes něj je nejlevnější z celýho spodku palubkypro zajímavost levá část s poličkou pod volantem je za necelý 3 tis Prave nejaky takovy ceny jsem se bal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 kastlík u spolujezdce komplet cca 6 tis., předek tunelu cca 1500,- zadek tunelu cca 900,- černý stropní světlo face 650,- jestli si dobře pamatuju jelikož se mi nechce otevírat teď etku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.