mytrix Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Nevi nekdo o tom, kde sehnat interierove svetlo do superba s cat vision? A nerpiste sem prosim, ze se da sehnat na vrakaci - neda.Nejde mi uz ani o cenu, ale proste jej potrebuji sehnat. Nekdo mi psal, ze pry existoval link na web, kde se dalo sehnat za cca litrnove, bohuzel link k nenalezeni. Takze kdyby nekdo vedel.. jinak uz asi pujdu nakupovat do skodovky, opruz:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 skus sa v bazari popytat napriklad titan-a, jendaT4, radekvv, leonides... zrovnan titan by tusim take mohol mat "na sklade". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 nove ve skodovce 1100,. nevim co resis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 no podle meho stoji teda vic, aspon co se tu psalo.. nicmene uz jsem jej sehnal pres titan-a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ja ho kupoval nove za tuto cenu vcetne pinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasmu Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Nema nahodou niekto na predaj interierove svetlo s cervenymi diodami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.