cartmanko Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 (editace) vcera som u nas videl ciernu fabku a nesvietilo to az tak uuplne blbo, na to, ze bol slnecny den a videl som svieti svetla z 30-tich metrov z boku na krizovatke... len ta farba halogenov k tym ledkam to je dost hrozne. auto je potom z predu zlto modre. Ale ako tu uz bolo spominane tak najlepsia kombinacia je xenon a parkovacia Ledka aspon 2W. Editováno: 28. Září 2009, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 jsem snad jedinej komu se ty světla líbí? jinak...co se týče hustoty ledek s tím musím souhlasit...ale teď onehda jsem viděl modrou(laser) fabku a ta to měla uplně jednoduše vyřešeny...led pásek v té mezeře mezi světlem a kastlí a vypadalo to nádherně... bohužel jsem ju viděl za jízdy takže jenom mžik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Zdárek Krťas, Já už jsem o něčem podobným taky přemejšlel-třebas u Andělů jsou ty mezery ještě větší a dalo by se to bez větších problémů realizovat. Škoda,že není fotečka . Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 no jooo...ono jako v pátek odpoledne na křížovatce když tě míjí mám toho času fotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 vcera som u nas videl ciernu fabku a nesvietilo to az tak uuplne blbo, na to, ze bol slnecny den a videl som svieti svetla z 30-tich metrov z boku na krizovatke...len ta farba halogenov k tym ledkam to je dost hrozne. auto je potom z predu zlto modre. Ale ako tu uz bolo spominane tak najlepsia kombinacia je xenon a parkovacia Ledka aspon 2W. Ak to má byť ako denné svietenie,tak to nemá čo svietiť spolu s halogénmi. V smernici o dennom svietení je to jasne napísané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 podla mna to nie je denne svietenie, su to obycajne parkovacky a mas mat zapnute stretavacky, takze ledky a cocka. tie led su parkovacky a nie svetla pre denne svietenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Tak prečo tu potom každý rozpráva, že to slabo vidno cez deň? Klasické parkovačky za slnečného dňa tiež skoro vôbec nevidno. Inak sorry za otázku,ale tie ledky sú zapojené na okruh parkovačiek? Teda po starom ako "jedničky"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 (editace) Člověče Carte nejsem si jistej,ale mám pocit,že třeba u Audi zůstáváj ledky po rozsvícení svítit a tam jsou ledky 100% denním svícením a tady počítám,že to bude podobný. Tom Editováno: 28. Září 2009, autor: Tomíno S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 ano ano audi ano ale u tychto to nie su svetla pre denne svietenie. su to parkovacky. prva pozicia parkovacky=ledky, druha pozicia stretavacie svetla=cocka- zlutej halogen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Máš recht předsedo. Je to fakt jen parkovačka,žádný denní svíce. http://www.cztuning.cz/index.php?action=de...&zboid=4335 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 (editace) ja viem a akurat to nie je nachystane pre xenon ale iba pre halogen. na to ze je to parkovacka to svieti dobre a nie su tie LED ani na riedko. Editováno: 28. Září 2009, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 (editace) Ty jo Carte,tos měl napsat hnedle z kraje,že to není denní svícení,protože se tady vede diskuze úplně o ničem a každej se tady pozastavuje nad tím jak slabě to svítí a že auto není vidět .Bodejť by taky ne,když to je jen obrysovkaa né daylight..... Jinak ta cena v tomhle odkaze už není nijak hrozivá . Tom Editováno: 28. Září 2009, autor: Tomíno S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 no precital som si temu az dnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nest88 Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 (editace) schwarz auf silber Editováno: 29. Září 2009, autor: nest88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Máš recht předsedo.Je to fakt jen parkovačka,žádný denní svíce. http://www.cztuning.cz/index.php?action=de...&zboid=4335 slušná cena, jen kdyby to slezlo ještě malinko níž, tak jdu do nich bez váhání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 jj až budou za trojku všude, tak po nich třeba taky máknu, design je krásnej, o tom žádná. Ještě pak najít někoho, kdo je zkusí rozebrat a vyměnit ty LEDky za silnější, aby to bylo pořádný denní svícení a bude to Cool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Tango zdarec, regulérní denní svícení to nebude nikdy viz výše . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Jasný, jsem se nato pak díval a pochopil jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Ale pěkný jsou kurnikšopa,dyzajnově se mi líběj víc než anděly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vratena Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Nemohl by někdo kdo je má nafotit pro srovnání jak svítí oproti origo světlům? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 to by bolo super. Idealne niekde na stenu garaze - pred a po vymene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Musim rict jedny z mala neorigo svetel ktery se mi libi a ktery bych tam i dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vratena Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 (editace) i mě se líbí.Ještě kdybych tak věděl,že i solidně svítí,šel bych do nich hned. Chtělo by to to srovnání s origo světlama...třeba se někdo najde kdo už je má a podělí se ... Editováno: 22. Říjen 2009, autor: vratena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 tak tyhle svetla jsou moc pekny nasel sem jedny na tyhle strance http://www.stualarm.cz/produkt/90skf01-pre...da-fabia-99-07/ jsou tam za 6500, ale mam firemni slevu tudiz je budu mit podstatne levneji. az prijdou, na firme to vymenime podle potreby za silnejsi ledky pripadne pasek. Jsem na to zvedav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 tak jsem pak hoď foto jak to svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.