Krt333k Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Tak sme to s Lugem rozebrali na nic sme nepřišli hodili sme tam zpátky origo stím, že to vyreklamuju. Dojedu domů čistím světla a koukám na to jako blázen. Nikdo z nás na to nepřišel, jelikož se s takovým řešením asi ještě nesetkal, jak v servise tak dneska. Výškově se potkávačky seřizují tím že se kroutí s motorkama na naklápení světel nahoru a dolů - tzn. motorek zapadne do bajonetu a podle toho jak se stím dál kroutí se seřizuje výška - nu což připadám si jako pitomec, ale nemění to nic natom, že je budu reklamovat jelikož nejde vyndat blinkrovka z levýho světla protože je to špatně vylisovaný. Pro názornost seřizování foto: http://img214.imageshack.us/i/img1593.jpg/ P.S. nakonec měl prodejce pravdu, že v servise nebyli asi dostatečně odborní :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Docela sranda s těma světlama... jako zpracování je takový divoký no..ty dráty a pak teda díra na žárovku blinkru menší než samotná žárovka a dál nechápu jak si myslí,že člověk dotáhne spodní šroub když tam zavazí ten štelovací šroub dálky No s tím štělováním je to taky docela vtipný..když k tomu taky nedají něco jako popis,manuál nebo tak, tak je to těžký a toto řešení je opravdu neobvyklé..nehledě na to,že mám strach,že když třeba to vyjde tak,že seřízené to bude v poloze "motorek dolu" aby tam něco nezavazelo..ale snad né... jinak ještě jednou gratuluji k objevení štělování výšky potkávaček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krt333k Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Jinak tímto bych chtěl oficiálně poděkovat Lugovi za pomoc a za to, že si našel čas to rozhodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 tak po přečtení přemýšlím, jestli je má cenu kupovat, jestli to nebudou vyhozený peníze, když jak psal Lugo je to zpracovaný na divoko. nebo se mýlím?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 nejake detailnejsie foto nie je k dispozicii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 o niečo detalnejsie by som mal zaujem ajja.. na aute to vyfete nemaš že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 (editace) Jinak bych měl strach, že když se světlo naklápí motorkem, že po určitým čase či km se to celý rozvrzá a když pak člověk pojede po nějaké horší silnici, aby se to světlo nerozeštelovalo, todle je podle mě hodně blbě vyřešený a ty drátky vzadu zlatý AE Editováno: 6. Listopad 2009, autor: Tangerín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krt333k Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Byl sem z toho tak rozlazenej, že sem to ani nefotil. Dneska sem to poslal na reklamaci tak uvidíme co z toho vyleze. Každopádně předpokládám, že si je nechám, zkusím to seřídit a uvidím co to bude dělat, mají na to 30 dní takže pak se uvidí, když už nic tak budu aspoň pokusnej králík a budu Vám poskytovat info. Jinak ty diody sou i přes den vidět celkem slušně, když vezmu v potaz že zastávají funkci parkovaček, který v origo pomalu ani nevidíte tak se to dá. Jinak jestli o nich někdo uvažoval tak bych je potom všem co sem stím prodělal a stím jak sou řešený moc nedoporučoval. Nakonec jestli neprodělají nějaký změny je za chvíli nebude mít každá fabie, protože je to risk Ale co dal sem se na vojnu budu bojovat nejsem ten typ co by hodil flintu do žita. Ostatně člověk může v životě ztratit daleko víc než 6tis. za světla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 nechcem malovat certa na stenu, to naozaj nie, ale to "daleko vic" mozes raz stratit aj kvoli tym nepodarenym svetlam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
storm48 Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 no tak to jste me moc nepotesili touto konverzaci...svetla sem dostal od pritelkyne... a uz jsou v teple domova a po tom co jsem si precetl se me je neche ani moc montovat...ale do vikendu by mohla sedet na svem miste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
storm48 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 tak tady mate nějaký ty fotečky, doufam že se budou líbit =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Copak, hezký to je...a co montáž? Vše sedí pěkně? Šli ti se seštelovat dobře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
storm48 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 montáž pohoda, všechno sedí krasně jako origoš, ale horší bude výměna žárovek, je to tam hodně na těsno, hlavně na straně řidiče to bude horor. Seštelovat šli dobře, akorát na to musím vlítnout ještě jednou, protože jsem to odflákl.... =) jinak sem maximálně spokojen.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Nevypadají zle ,až na tu cenovku,vyfoť to prosím ještě ve dne,dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Viděl jsem to na živo na Pašíkovi a moc se mi to nelíbí a navíc velká škoda, že to nejde jako denní svícení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 jj na Pašíkovy jsem je viděl taky (byl to ten starší model, myslím že z dob OI), ale tam ty LEDky svítili hodně a borec s tím jezdil normálně jako s denním svícením, potkával jsem ho často a už z dálky byl poznat. Nevím co to měl za upgrade jj udělej nějaký fotky ještě, třeba i v noci jak to svítí před auto, ať to můžu porovnat vůči andělům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McEver4 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 (editace) Tak jsem testnul ve photoshopu jak by to vypadalo na bílé fábce a vypadá to poměrně slušně. má už je někdo namontované aby je vyfotil za světla? Editováno: 14. Listopad 2009, autor: McEver4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 tak jako denní dle mě to neva, že to nejde použít i tak vypadá suprově. konečně jsem je viděl na živo na Fábce a ne jen ilustrační fota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 jj jako dalo by se s tím žít, jen je to prostě velká škoda, že když už se rozhodne někdo vyrobit takovýhle světla v dnešní době, kdy zákon o denním svícení není žádnou novinkou, to neudělá a ten pásek slouží pouze jako parkovačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 počkal bych na facelift, třeba to dořeší a nakonec z toho denní bude ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 jj ale sám tomu určitě moc nevěříš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 zatím mi nic jinýho nezbývá :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 ještě někdo si je dal na auto?? že by nám sem hodil foto jak to svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 jj prosim taky o foto jak sviti ve dne, docela o nich uvazuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jancika Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 chcem sa opytat, ake ziarovky idu do devil eyes? H7 a H1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.