RaKa Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Ahoj, tak dnes se mi auto rozsvítilo jako vánoční stromeček. Z vagu jsem vyčetl paměť závad: Adresa 44: Posilovač řízení Labely: 1Kx-909-14x.lbl Řídící jednotka: 1K1 909 144 M Díl: EPS_ZFLS Kl.069 H08 1901 Dílna #: WSC 73430 000 90108 Nalezena 1 chyba: 00778 - snimac uhlu rizeni (G85) 000 - - Jenže po pár ujetých metrech vše zhasnulo a senzor se asi vzpamatoval (VAG jsem už nepřipojoval). Ve čtvrtek jsem objednanej na servis, takže bych to tam rád nechal zkontrolovat. Otázka je zda-li je to na výměnu, či se bude čekat, až ten senzor přestane fungovat úplně. No a když jsem vyčítal paměť závad, tak jsem objevil ješte toto: Adresa 52: El. PP dveří Není nainstalováno Adresa 62: El.LZ dveří Není nainstalováno Přičemž El PZ dveří + řidičovi dveře jsou OK. Nevím, jestli je to takhle OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Řekl bych, že podle té chyby ti došlo ke zkratu v autě(tahle chyba skočí když odpojíš baterii) a podle těch jednotek bych řekl, že bude něco tam za problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Něco na tom bude - min. týden se mi vynuloval MAXIDOT a smázlo nastavení... To bude zase lovení!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Nebude...je to něco kolem těch motorků a nebo mezi nimi a komfortkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.