azaziel Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Na fore som zatial nenašiel odpoveď na môj možno problém. Po naštartovaní za horúceho dňa som si všimol, že naplno vypeckovaná klíma začne chladiť až tak za 5min rsp. odjazdení aj 3-5 km. Potom chladí super , ale je to oneskorenie normálne na OI mi chladila hneď skoro okamžite. Ak to je porucha vie mi niekto poradiť čo by to mohlo byť? Náplň vyzerá OK. Dik dopredu a ak sa to niekde už riešilo tak prosím nasmerovať ja som to nenašiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Chvíli určitě trvá, než se vyfouká teplý vzduch a než se nachladí ten co má jít dovnitř, ale nemyslím si, že to je 3-5 minut. Můj climatronic odhadem do minuty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azaziel Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Kurňa v čom to môže byť nič ma nenapadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 len tak hádam, nemôže to byť nedostatkom média alebo jeho malým tlakom? prípadná netesnosť a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azaziel Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 tak tak diky za tip v piatok idem na kontrolu média asi ho je predsa málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azaziel Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 medium doplnené ale aj tak chladí asi až po asi 6 min, možno odchádza kompresor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.