Přejít na obsah

Jak máte nastavenou klimatizaci? Přijde mi, že skoro pořád chladí...


Igorl

Doporučené příspěvky

Ahoj, jak máte u svého auta nastavenou klimatizaci? Mám O4 Style, Columbus, klimu nastavenou na Auto a přijde mi, že i když ji mám nastavenou na 25 a venku je okolo 15, tak mi z výdechu jde pořád hodně chladný vzduch (jako by klima chladila). V autě je mi potom pocitově docela zima. I když je venku okolo 5, tak z výdechu nejde teplý vzduch, spíše vlažný. Když dám klimu na HI, tak potom teplý vzduch fouká... Když jsem měl auto klimu o O1 i O2, tak se chovala jinak...když byla nastavená na 25, tak topila...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klima reaguje na víc podnětů. Když třeba praží slunce při venkovních 15°C přes čelní sklo, je možný, že klima pouští vlažný vzduch. Ale nějaký výraznější nesoulady mezí teplotou, jakou mám nastavenou a ateplotou, jaká je uvnitř skutečně, jsem nezaznamenal.

 

Druhým faktem je, že klima u OIV se chová jinak než jak tomu bylo u OIII. Za mě jednoznačně hůř. Nejen díky nesmyslně umístěným prostředním výdechům a nemožnosti nezávisle regulovat směr a sílu ofuku, ale stabilita teploty je horší. Kolísá víc než tomu bylo u OIII. v OIV má jakoby pomalejší reakce a víc fluktuje při konstantních vnějších podmínkách. Není to žádný extrém, ale znát to je. Zvlášť na dlouhých cestách, kde to člověk vnímá vic než při poskakování o 100 km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...