qido Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Ahoj chlapi, mam v lavych zadnych dverach RJ 1U0-959-811A OW /2. generacia/ je mozne ju nejakch nahradit za 1U0-959-811D ? Konektor samozrejme nesuhlasi, otazka znie ci je mozne nejak zapojit len tie piny, ktore potrebujem. Na povodnej je totiz zavada, stahovacka ide iba hore, dole okno nestiahne. Ak sa to neda neda, nemate niekto na predaj 1U0-959-811A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 nahradit to nejde, "zblbol" by si tym komfortku... skus sa popozerat v bazari, RJ dveri sa predavaju pravidelne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dino Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Aký typ riadiacej jednotky ide do zadných ľavých dverí ku komfortke 799AH? Mám tam nejakú, čo som zohnal, ale blbne mi to. Centrál mi nezamyká a okno mi spúšťa aj keď nemám zapnuté zapaľovanie, no iba s vypínačom na zadných dverách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dino Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Aký typ riadiacej jednotky ide do zadných ľavých dverí ku komfortke 799AH? Mám tam nejakú, čo som zohnal, ale blbne mi to. Centrál mi nezamyká a okno mi spúšťa aj keď nemám zapnuté zapaľovanie, no iba s vypínačom na zadných dverách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.