pamalut Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Na ochranu podvozku před korozí mi byl doporučen alkyton jako základ a tlumex na vrchní nátěr.Máte někdo jiné návrhy ? Prý nejlepší je nastříkat celej spodek olejem ředěným naftou a je delší dobu klid Jen chudáci mechanici jak se něco vy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) OC 1 ma CELY PODVOZOK- spodok auta nastriekany UBS hmotou. Pokial ju mas poskodenu tak oprav len poskodene miesto. P.S. OC 2 ma uz len niektore miesta nastriekane UBS hmotou- nie cely podvozok. . Tu je link: http://www.soudal.cz/cz/product-detail.php?evc=5408507 A to to si precitaj: Editováno: 13. Květen 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 nastříkat olejem možná ale zapomen na to že ti tam někdy v budoucnu chytne barva,navíc se to může časem loupat a hlavně se ti tam bude lepit prach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Doba kdy se na podvozek stříkal vyjetej olej a podobně je dávno pryč. Používá se vosk, asi to bude co píše PROCHY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Mozes na to pouzit aj: http://www.drostra.cz/?pid=1505&PN=Bod...8Dern%C3%A9+5kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pamalut Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 (editace) Mám na mysli poloosy ,stalizátor,nápravnice atd.Asi to z technického pohledu tolik nevadí,je to spíš estetická záležitost. Nelíbí se mi ,jak to tam po zimě koroduje. Editováno: 14. Květen 2009, autor: pamalut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Miesta ale aj diely ktore mas od hrdzi tak strekni VOSKOM v spreji a mas o konzervaciu postarane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindina Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Já mám nejlepší zkušenosti i s životností s BODY930-báze-kaučuk a asfalt.910 rychleji po čase zbělá a začne praskat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.