buhpampy Vloženo 14. Květen 2011 Sdílet Vloženo 14. Květen 2011 (editace) ahoj, také řeším klimakompresor na O2 z roku 2006 a mám ho nefunkční. Jeho číslo je 1K0 820803N. Jsou nějaké alternativy jiných čísel. Můžu mít kompresor v.č. 1K0820859D. bude pasovat místo starého? Jen to písmenko na konci rozhodující? Klima nejela celou zimu, tak jestli nebude nutné vyčistit celou soustavu, tak aby se novej znovu nezadřel. Děkuji. Editováno: 15. Květen 2011, autor: buhpampy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 Zdravim vas ja mam tiez podobny problem klimu som mal dlho prazdnu dnes som je dal naplnit a povedeali mi ze nespina kompresor tak klima nechladi vobec ale vrtule sa tocia ked zapnem AC mam manualnu klimu co to moze byt? je o ozaj ten kompresor alebo chce na mne len ta firma zarobit? Dakujem za radi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.