Publikováno Květen 15, 200916 r Nazdárek, potřeboval bych prosím přesný postup vytvoření readiness kódu pro motor 1,8T ARX... Ve VISU 2.0 co mám k dispozici je jenom AUQ a jiný 1,8T vůbec. DP nemám. Prosím, mohl by někdo obětovat vteřiny až minuty a odněkud mi to sem obšlehnout?! Díky
Květen 16, 200916 r Autor Ok, díky, chtěl jsem to tak udělat, jen jsem měl strach abych něco nezadupal ;-)
Květen 16, 200916 r Hodně věcí je na těchto motorech stejných....většina. Můžeš být v klidu. Ale stále jsem nezjistil, proč se nastavuje, protože mám pocit, že i když ho nemáš nastavený, vše chodí jak má. Ale tvrdit to nebudu, na to nechám prostor zkušenějším. Snad jediné, co jsem zjistil....musíš znovu nastavovat při každém mazání chyb v motorové jednotce....
Květen 16, 200916 r Autor No Vag mi hlásí Katalýzátor - nízká účinnost a postup pro odstranění závady je vytvoření readiness code a na základě toho nejspíš lokalizace problému... tak proto ho chci vytvořit :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.