MišáK. Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Nazdárek, potřeboval bych prosím přesný postup vytvoření readiness kódu pro motor 1,8T ARX... Ve VISU 2.0 co mám k dispozici je jenom AUQ a jiný 1,8T vůbec. DP nemám. Prosím, mohl by někdo obětovat vteřiny až minuty a odněkud mi to sem obšlehnout?! Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejra Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Ahoj.....udělej to podle AUQ. Je to pro všechny 1.8T stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MišáK. Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Ok, díky, chtěl jsem to tak udělat, jen jsem měl strach abych něco nezadupal ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejra Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Hodně věcí je na těchto motorech stejných....většina. Můžeš být v klidu. Ale stále jsem nezjistil, proč se nastavuje, protože mám pocit, že i když ho nemáš nastavený, vše chodí jak má. Ale tvrdit to nebudu, na to nechám prostor zkušenějším. Snad jediné, co jsem zjistil....musíš znovu nastavovat při každém mazání chyb v motorové jednotce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MišáK. Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 No Vag mi hlásí Katalýzátor - nízká účinnost a postup pro odstranění závady je vytvoření readiness code a na základě toho nejspíš lokalizace problému... tak proto ho chci vytvořit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Vytvoří se po nějaké době i sám. Třeba už je KAT po smrti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MišáK. Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Kat po smrti právě že není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.