goku Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Čau lidi mam problem s ESP minule sem jel domu a rozsvítila se kontrolka podvozku zastavil sem chcip sem oktu a znova nastartoval a vše v poho ale po chvilce se znova rozsvítila .Když sem přijel domu tak jsem ji hodil na VAG a ten mi prozradil chybu v čidlo tlaku brzdvé kapaliny sporadicka nevěrohodný signal .Čidlo sem, tedy koupil a vyměnil spolu s brzdovkou celí to odvzdušnil a provedl zakladní nastavení čidla podle DP . Jel sem to projet a kontrolka zase svítí tak jsem prošel celou kabelaž od pojistek až k řj ABS /ESP všechno vyčistil zkontroloval nic sem nenašel dal to do kupy a projel to kontrolka se nerozsvítila po týdnu co auto jen stalo nikde sem snim nebyl kontrolka opět svítí znova sem to rozebral a zkontroloval multimetrem vedení od čidla ke svorkovnici na řj abs který je v pořadku . Nemate někdo napad čím by to mohlo ještě být??? VIS píše jako možnost vadnou řj abs ale ta se mi moc měnit nece teda dokud nebude vyloučeno vše ostatní . Jinak mam v oktě ABS/ESP Mark 60 a v bloku 5 naměřenejch hodnot mi to ukazuje od-0,32 Baru při uvolněnym pedalu až do 104 baru když na to pořadně dupnu zkoušel sem graf pruběhu ten reaguje normalně žadný výpadky či tak . Nevíte někdo jestli ty hodnoty toho čidla sou ok ??? Už celkem nevim čim by to mohlo být . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goku Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 tak se zda že je zahada vyřešena asi to byl spínač brzdových světel byl trošku přidřenej brzdovky se rozsvítily ale trošku později . Spínač sem rozebral vyčistil namazal a zatim vše ok ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.