Willis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 jestli je to ono, tak tam je 60 a začíná meřenej úsek kousak za benzínkou OMV Jo to je učitě tam před lanovým mostem, jeden čas tam měli i přenosnou 50, ani nevím jestli tam náhodou není stále, jezdím tam už po paměti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 je tam 60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 já si myslím, že je to blbost, aby měřily mezi sebou, jak píše Willis musely by to mít označený značkama aha, tak to se omlouvám za dezinformaci, ale dokud tam nebyly ty značky, určitě mezi sebou měřili... je fakt, že teď jsem tam dlouho nejel, takže pokud tam nejsou značky, asi to fakt vypli. nicméně vzhledem k těm pár hlídkám (např. červená octavia) co po praze jezděj a stavěj řidiče si tam lítat fakt nedovolím. až za europarkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tak po Praze je víc hlídek než jen červená octa a hlavně se to ani nevyplatí tam lítat. taky sem 2x viděl, jak policajti stáli na mostě přes magistrálu s laserovým radarem a měřili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jj, to je ono, tomu zúžení se říká bobová dráha. Ten "dvojúsek" je pravda, viz zde, je to tam krásně vidět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 ale pokud by tam měřily, tak by to museli mít označený a zase by to nedávalo smysl, když by někdo odbočoval na Brno, tak jak by to pak měřilo?? to by měřilo jen ty co jedou stále na Boleslav??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) Přesně tak, holt jich pár "ujede", ale ti ostatní to bohatě vynahradí... Podobně šlo oblbnout dřív to měření u bobovky, bylo kousek víc proti směru jízdy a mezi radary byla právě ta OMV, takže tam stačilo zastavit a zchladit si průměr taky dost rychlíků. Proto to asi protáhli a posunuli po směru do centra... Editováno: 19. Květen 2009, autor: P2M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tak to jsem ani nevěděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Od Baranďáku nahoru do Štěrbohol to měří oba ty úseky..jak ten krátký tak ten dlouhý...Na začátku je značka začátek a konec je vždy na sjezdu a pak až u těch 3. kamer..jezdím tam dost často a vzhledem k tomu že odbočuji na Brno nahoru tak si občas od 2. kamery trochu pospíším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Dik za objasneni, ja myslel ze je to cestou od boleslavi jeste pred prahou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Díky za zastání P2M akorát mi nejde do hlavy to s těma značkama - jestli tam fakt je konec, neměli by to používat jako důkazní materiál. určitě v tom zase bude nějaká levá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willis Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Díky za zastání P2M akorát mi nejde do hlavy to s těma značkama - jestli tam fakt je konec, neměli by to používat jako důkazní materiál. určitě v tom zase bude nějaká levá... mezi se "úsekově" neměří mám to již ověřené. Nelze to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ja myslim, ze jo, protoze na zacatku 1. useku je znacka zacatku a na konci 2. useku je az znacka konce. Ta je taky na sjezdech ze spojky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ja myslim, ze jo, protoze na zacatku 1. useku je znacka zacatku a na konci 2. useku je az znacka konce. Ta je taky na sjezdech ze spojky. Mysli jak chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Willis: jak to máš ověřený? Přes nějakej kontakt nebo podle toho že ti nic nepřišlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 V dubnu tam, Willisi, ještě evidentně měřili.... statistika tady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) Mysli jak chceš. A na zaklade ceho mas overene, ze tam nemeri? Mozna nemerej celej usek, ale celej usek je oznacen dopravnimi znackami jako merenej P.S.: vskutku hodnotny prispevek... Editováno: 21. Květen 2009, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Omluva, výrazem "neměří" mi bylo sděleno, že tam "nevybírají", mám to od kontaktu z magistrátu, zda je to pravda nevím, ale dle vlastní zkušenosti bych musel stále platit neboť za prvním koncem, asi jako každý přidám. Ale to asi všichni, takže by mi i tak ta info seděla. Ale nechám na každém, na magistrátě nedělám, takže to nevím na 100 %. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 já myslím, že většina od tý doby kdy tam dali cedule, kde se měří a kde ne, tak přidává a valí to pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Souhlasím Stando....ty cedule jsou všeobecně k ničemu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 ale mi se ničemu nedívíme, protože jsme na podobný debiloviny zvyklý. jen si mysím, že ty radary jsou tam úplně zbytečně, protože na 100 metrů každej pojede předpisově a pak to okouří a předpisy jsou do ha.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.