Srpen 12, 201213 r Zdravím Tak trošku ožívím toto téma a dodám nějakéj snad k něčemu dobrej fotonávod jak na zadní bubnovky a ruční brzdu Poblém bývá se zde již zmiňovaným klínkem samostavu,který se časem zadře a přestane seřizovat pakny a tím pádem se nám propadá zdvih brzdového pedálu a prodlužuje se chod ruční brzdy.Dneska jsem se do toho teda pustil a výsledek se dostavil.Tak tady to je:
Srpen 27, 201213 r Mám dotaz, při roztažení čelistí mi vyjíždí jen jedna část válečku. Je to normální, nebo brzdí jen půlka? Děkuji za odpověď. Tom
Srpen 27, 201213 r Někdy bývá jenom zatuhlý a stačí ho rozhýbat. Upraveno Srpen 27, 201213 r od tomat1
Srpen 28, 201213 r Zkuz prostě zatlačit na ten pístek co ti nevyjíždí, jestli se hýbe, pokud by se nechtěl pohnout tak bude asi zarezlý, ale pokud s ním půjde pohnout tak s ním párkrát zahýbej a bude dobrej.
Srpen 28, 201213 r No ale on je zatlačený a nevyjíždí jako ten druhý, Spíše potřebuje nějak vytáhnout. Zarezly viditelněn není. Pod manžetou byl mastný sajrajt. Asi torchu prosakuje
Srpen 28, 201213 r keď už presakuje,tak sa s tým nemorduj a vymeň ho...aby si nemusel časom meniť aj brzdovkou presiaknuté pakne..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.