mole.first Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) IV.setkani EDT & Skodahome.cz se uskuteční v Doubí a v Turnově, v sobotu 1.srpna Modrý dráček z Turnova Vás opět srdečně zve pod svá křídla! Nechte se zlákat do srdce Českého ráje i po čtvrté. Těšit se můžete opět na bohatý program, soutěže o nejkrásnější vůz (pohárů tentokrát bude více), spanilou jízdu letním Českým rájem a samozřejmě večerní party v Doubí u Turnova se Svijanským pivem. web setkání EDT & Skodahome.cz Program budeme průběžně upravovat. 10.00 otevření areálu v Doubí u Turnova, sjezd účastníků, přihlašování do soutěží o nejhezčí vůz a ostatních 13.00 výjezd na AN Turnov, kde proběhnou soutěže zručnosti a další 14.30 - 15.00 výjezd z AN Turnov na spanilou jízdu Českým rájem 17.00 příjezd zpět do areálu v Doubí u Turnova soutěže 20.00 vyhlášení výsledků soutěží a zahájení večerní párty! Co se týče vstupného - museli jsme trochu pozměnit původní záměry a přeci jen udělat jen sraz kompletně zpoplatníme. Oproti původnímu srazu ale půjdeme s cenami trochu jinám. Za auto s řidičem zaplatíte 100 Kč čímž získáte - parkování v areálu akce, neboli na ploše, možnost postavit si stan v areálu, srazovou samolepku, účast v soutěžích a porci lahodného guláše. Protože den je dlouhý, přihazujeme na vrch ještě dvě kávy. Na konec získáváte za tuto cenu vstup na večerní párty. Za každou další osobu ve voze a případné pěší je jednotné vstupné 50 Kč, za což získáte opět možnost postavit si stan, účastnit se sranda soutěží, porci guláku a kávu. Stejně jako řidič i vy získáváte za tuto cenu vstup na večerní párty. Ostatní občerstvení bude zpoplatněno (pro zajímavost - Svijany 11° - 20Kč, nealko nápoje - 12kč (0,3) nebo 15kč (0,5) a klobásky (25kč). Neprodáváme tvrdý alkohol, ale nezakazujeme ho V průběhu dne proběhne prezentace nového vozu ŠKODA YETI! Pro ty, co u nás ještě nebyli je zde GPS a upřesňující mapka, obojí vytaženo z GoogleEarth: 50°35´54,55´´ S 15°05´54,94´´ V Ubytovat se je možné buď ve stanech v areálu, nebo ve svých autech. Pro fajnovky je v nedalekém Turnově spousta penzionů, jejich seznam budeme mít na akci. V Turnově funguje i taxi služba která nabízí odvoz vás i vašeho auta. V den srazu bude opět spuštěna infolinka na tel. +420 739 072 602. Trasa ke srazu bude označena. Pokud jim do toho nic nevleze, rádi by přijeli: klub EDT /mole.first, tequii, bedlickaa, AdamCZ & Krteček, Foromenovic v plné sestavě, Bumbrlik, Lucky_WRC, Hrabě Fernetti, MalaPacka & Ondra, Sinius, Janina & Vašek a škodapes .../ gelger a černo černá fabka Mates_XIV se svým černým crvčkem nepostradatelný mira se svým plynovým sedánkém lukysek, nestane-li se nic výjimečného Tangerínovi se srpen líbí Pentadius už se těší Ol@f bude někde okolo Kubicek545 s se svou pani taky těší Luks si to nenechá ujít pokud se romariooovi vyhnout požáry... milh@us kvůli forčovi tomastdi jede obhájit trofej dnes zaregistrovaný dafis členové RoomsterClubu členové klubu Santo Caballero Editováno: 20. Červenec 2009, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gelger Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Když nic nebude a auto bude v kupě tak se budu snažit přijet myslim že vy všichni co organizujete odvádíte skvělou práci a je to fakt paradní srazek všem kdo ma škodovku tak doporučiju.Kam se na tedle sraz hrabou doksy doksy maj jen jednu vyhodu větší prostor a vice aut ale jinak organizace a zabava na 0%.Takže kluci a holky přeju ať vše vyjde jak ma a v srpnu zdarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 100% dorazíme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 gelger: díky za pochvalu, skoro se až červenám. jen pro info, pokud vše vyjde a podaří se mi to vyjednat, tak na všechny zůčastněné bude v srpnu na srazu čekat myslím si dost slušný překvapení. tak mi držte palce a o zábavu bude opět bohatě postaráno, na to se můžete spolehnout adamcz: bez vás by to snad ani nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Já se připojuju k mole.firstovi s poděkováním. A O P R A V D U , pokud to vyjde, máte se F A K T na co těšit. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Před hoďkou jsem se vrátil z prodlouženého weekendu z Doks a Jablonce nad Nisou a už se plánuje další weelet do oněch končin No já se tam asi brzo odstěhuju abych nemusel pořád po D1 sem tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Uvidím. Zatím mám v plánu dorazit. Uvidíme snad mi do toho nic nevleze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Hrabě: no já si taky říkám, proč u nás rovnou nezůstaneš Mates: crvček je jedna z ozdob srazu, byla by škoda kdyby nedorazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gelger Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Já se připojuju k mole.firstovi s poděkováním. A O P R A V D U , pokud to vyjde, máte se F A K T na co těšit. . Cus foromene jak si rikal ze se jmenuje ten program jak si delal prezentaci toho dvd?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 ahoj..tak já myslel že už tam budu někde napsaný Na takový fajn sraz rád dorazím...sice jdu opět do práce ale výměna už zajištěna jinak mě rezervujte koště na vytírání druhý den těším se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 no tak já už jsem propadal smutku a skepsi, že nedorazíš a tys to takhle perfektně vykoulel, jo? tak tím je definitvně jistý, že to bude bomba akce zvlášť pokud vyjde ten kyjev a dostaneme tam pár kartonů vodky (pokud je teda nevychlastáme cestou zpět) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 (editace) Ruský standart http://www.russianstandardvodka.com/ Ta je moc mnam. To i kdyby si mi ji přivez koupim si ji od tebe. Ja si blbec přivez jen jednu malou flašku. Editováno: 25. Květen 2009, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 (editace) Čéče já ruskej standart moc nemusím (mimochodem - maj libovej web), přijde mi takovej drsnější než ta Chortica. Ale je fakt, že v Čechách je hrozně předraženej. Mrknu kolik stojí tady, ale taky je to jedna z těch dražších vodek. Dám ti pak vědět do SZ. Každopádně víc jak litr na jednou přivézt nemůžu. A uvidíme,kolik lidí (jestli vůbec někdo) nakonec pojede sem. Ale litr ti slíbit můžu web vodky Chortica / Хортиця Editováno: 25. Květen 2009, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Už chci taky dorazit !!! 01.08.09 bych snad opravdu nic neměl nic mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Čéče já ruskej standart moc nemusím (mimochodem - maj libovej web), přijde mi takovej drsnější než ta Chortica. Ale je fakt, že v Čechách je hrozně předraženej. Mrknu kolik stojí tady, ale taky je to jedna z těch dražších vodek. Dám ti pak vědět do SZ. Každopádně víc jak litr na jednou přivézt nemůžu. A uvidíme,kolik lidí (jestli vůbec někdo) nakonec pojede sem. Ale litr ti slíbit můžu web vodky Chortica / Хортиця My ten Standat chlastali i po hotelech a byla nam doporučena. Když přivezeš litra bude to v pohodě stačit Se kdyžtak potom domluvime přes SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ... Další kterej byl jednou a teď už musí pokaždý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Hrabi:-)....jako já byl dvakrát už jo...sic jednou napůl ale...bereš černovlásku?? a vem mladýho kdyby jste všichni odpadli ať mám ským do rána kecat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Já můžu černovlásky tak kterou ?!? Mladej dostane do kokosu páč to na sebe práskl až Alici v Praze na SkodaHome že vychlemtal 3.redbule a ve dvě zdrhnul ze stanu jak jsem usnul a šel za Tebou !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Sinius: hlavně aby si zase beruška něco neusmyslela Mates: domluveno, dám vědět mira: já jsem taky zůstával docela dlouho Hrabě: jakoukoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 No nějakou si vezmu abych se trochu krotil a taky měl kdo hlídat mladýho kdybych náhodou byl zase po noční a on se chtěl zdekovat v noci ze stanu za Mirem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Tak máme místo pro večerní party. V Doubí s námi byli spokojeni, takže termín 1.8. máme opět zarezervovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Místo není špatný, ale ten vjezd bych pořešil. Moje decentně šnížené auto drhlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 (editace) Tak to je paráda, jen se pořešej domorodci a bude . To Mates_XIV: trochu přifoukneš gumy na tu chvilku . Editováno: 29. Květen 2009, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tequii Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Pánové, ještě je pořád ve hře ta Vyskeř, ta by byla lepší, pro takovouhle party. Místní zastupitelstvo taky není proti, ale jen pokud tam nebudou mít žádnou akci. Takže ještě chvilku vydržte, do příští neděle padne definitivní slovo P.S. Když to bude v Doubí, můžeš parkovat na tom betonu před barákem mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 mole.... kurna :rtfm: jakto ze nejsem na sezname?? pekne pekne.. a na kamarada ze slovenska se zapomelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.