Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

miro kamarade maš jasne že ťa zveziem .. haha... aspon uvidiš čo je to poriadny motor... a hlavne bez plynu :D

přitulku neberu... to už budu makat sam v CZ... je to hodne složite.. to musime pokecat spolu ... nebo pres icq když maš..

Vloženo
gybson: neodpovídal jsem ti na to už jednou? ne, není to oficiální sraz skodahome.cz, ale drtivá většina účastníků pochází buď z EDT nebo z fóra skodahome.cz, proto ten název. Olin na tom srazu snad ani nikdy nebyl, nemá s ním nic společného. Pořádá ho EDT pro sebe a pro lidi z fóra. Když sem budeš chodit častěji, pochopíš to. Kdyby něco, ptej se. Originální a oficiální srazy skodahome.cz skutečně pořádá jen Olin v Triocampu v Dolních Chabrech.

A opět se ptám, zda je důležité, zda to pořádá Olin nebo ne.

Takže jestli to dobře chápu, Olin Ti oficielně povolil používat název SKODAHOME.cz

Vloženo

Nápodobně Pente ;) Hlavně zůstaň/te i na večer, myslím že tentokrát to bude stát za to :)

mimochodem - gybson: máš pravdu, ale stačilo říct rovnou o co ti jde, už by mi to došlo. jenže to je u nás prostě problém, říkat věci narovinu.... jinak dík za inspiraci, samozřejmě to vyřeším.

Vloženo

Neboj, budu se snažit s Vámi strávit celej víkend ... :kol-48:

2 GYBSON: tady přece nejde o to jestli je to sraz Škodahome nebo nee. IMHO, jde o setkání pohodovejch "Škodaloverů", ať se znají nebo nee?

Vloženo

Oficiální vyjádření pořadatele srazu:

Tímto chci poděkovat Olinovi, Pticovi a všem dalším lidem, které jsme (a to zdůrazňuji) nechtěně obešli užitím názvu Skodahome.cz v názvu našeho srazu, za jejich vstřícnost při řešení situace zaviněné především mojí osobní chybou.

Díky i prudičovi gybsonovi za pošťouchnutí. ;) Celou situaci jsme si vysvětlili, což mělo za následek nabídku k přesunutí do této sekce, kterou jsme jak vidíte využili.

Ještě jednou díky kluci.

Vloženo

Ahoj vsichni kdo me znaj a me auto mam moznost se dostat na Finale Tuning cupu jako novaček roku kdo bude chtit tak mi muzete poslat esemeska na cislo 9000606 a textem

AST C 001

(ASTmezeraCmezera001)

Diky BARY

Vloženo

mole.first--čus prosimte chci se jen zeptat jak to vypada s diplomama ja jen ze jste rikaly ze nam neco poslete a zatim nic ja jen jestli jsem to na poste už nepropasl viš

Vloženo
gelger: nepropásl, neboj. bohužel ještě nebylo dost času na to je vytisknout,ale připravený už jsou. neboj,nepřijdeš o něj ;)

o to mi neslo jestli prijdu nebo ne ja jen jestli jsem je nejak na poste nepropasl vis

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...