Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

stenly: jsi tam ;) nějak jsem nevěděl, jestli náhodou nemáš nic jinýho a už jsem to tady jednou od někoho schytal, že jsem ho napsal na seznam a jemu se nechtělo.. tak si na to radši dávám bacha ;) budeme se těšit brachu ;)

Vloženo

mole... stenly s čimkoly?? tak to se teš že tentokrat tam budu zastupovat SUPERB club... hahaha.... to sa mate naco tešiť.... konečne kara na ktorej sa da zajazdiť.. lol lol lol lol hoci len v serii :t

Vloženo

hrabe nic se neboj... nechtene vylety už nebudou.. budu od 20.5. makať malej mexickej reštike ktora sa nachadza v mestečku Špindleruv mlyn...

a stamade už nezabludim.. hehe..

mole: nejenom tuhle dobou ale ja bych uz chtel natrvalo zustat v CZ... viš jak to... kamoši tuneri a hlavne ja sem se narodil v CZ a libi se mi tam vic než tady u nas...

Vloženo

Nechodím sem často, ale opět jsem zmaten. Je to sraz SKODAHOME? Že nekde je v názvu SKODAHOME a někde ne. Olin říkal, že pořádá jen dva srazy, a tady s jeho značkou jich vidím více, tak jak je to?

Vloženo

gybson: neodpovídal jsem ti na to už jednou? ne, není to oficiální sraz skodahome.cz, ale drtivá většina účastníků pochází buď z EDT nebo z fóra skodahome.cz, proto ten název. Olin na tom srazu snad ani nikdy nebyl, nemá s ním nic společného. Pořádá ho EDT pro sebe a pro lidi z fóra. Když sem budeš chodit častěji, pochopíš to. Kdyby něco, ptej se. Originální a oficiální srazy skodahome.cz skutečně pořádá jen Olin v Triocampu v Dolních Chabrech.

A opět se ptám, zda je důležité, zda to pořádá Olin nebo ne.

Vloženo

Srpen, konečně pořádnej termín lol

Zatím je brzo, abych definitivně řek jo, ale zatím nic v plánu není, takže pokud to tak zůstane i nadále, přijedeme se se slečnou Tangerínovou zase podívat :) Minule to bylo super :palec2:

Vloženo

foromen: tatko .. s čim som ťa potešil?? s tym že budem makať v cz alebo s tym že tam chcem ostať???

miro: jak sam z pořadnym autem??? ved sedanikom pridem aj ja.. hahha.. i ked trošičku dlhšiiim... lol lol

a skoro by som zabudol... hlasim sa z mirou o to aby sme davaly pozor na čunika.. haha

Vloženo (editace)

Stenly:kamaráde já se velmi omlouvám..tak to budeme 3 pořádný auta..2malý sedaníci a jeden taťka přerostlej sedan lol

Stenlíku máš nějaké ty fotky z května ze srazíku??

Editováno: , autor: mira
Vloženo

miro to viš že nejake fotky mam... hlavne seš na nich ty.. hehe... nejak nestiham je hodit na net... dnes som v praci do druhej rana.. ale pokusim sa to sem uploadnuť..

a teš sa na velkyho taťku v auguste.. ehehe... lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...