mole.first Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 stenly: jsi tam nějak jsem nevěděl, jestli náhodou nemáš nic jinýho a už jsem to tady jednou od někoho schytal, že jsem ho napsal na seznam a jemu se nechtělo.. tak si na to radši dávám bacha budeme se těšit brachu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 pro mě ještě lehce termínově daleko, ale pokud se nestane nic vyjímečného tak se asi taky na IV.srazíku stavím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 zas tak daleko to není to jen zdání klame určitě doraž, nestane-li se nic výjimečného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Co to je dva metry, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 mole... stenly s čimkoly?? tak to se teš že tentokrat tam budu zastupovat SUPERB club... hahaha.... to sa mate naco tešiť.... konečne kara na ktorej sa da zajazdiť.. lol lol hoci len v serii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 hrabě: no jo,a krátěj se stenly: supíkem jo? hmmm... dobrá volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 ja viem... lebo uz budem makať v CZ ... a budem mať zo sebou supik... heheh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Hlavně nezapomeň navigačku ať si neděláš nechtěný weelety po ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 stenly: no jo, něco jsem slyšel, že tu budeš právě v tuhle dobu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 hrabe nic se neboj... nechtene vylety už nebudou.. budu od 20.5. makať malej mexickej reštike ktora sa nachadza v mestečku Špindleruv mlyn... a stamade už nezabludim.. hehe.. mole: nejenom tuhle dobou ale ja bych uz chtel natrvalo zustat v CZ... viš jak to... kamoši tuneri a hlavne ja sem se narodil v CZ a libi se mi tam vic než tady u nas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Stenly, synku, no tos mě teda hodně potěšil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Špindl jo? tak to tam určo dorazíme,to je hezký městečko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 první srpen? to by šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 3. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Tomas_ek: Přijeď, budeš vítán Ještě sehnat vorla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gybson Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Nechodím sem často, ale opět jsem zmaten. Je to sraz SKODAHOME? Že nekde je v názvu SKODAHOME a někde ne. Olin říkal, že pořádá jen dva srazy, a tady s jeho značkou jich vidím více, tak jak je to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 3. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 gybson: neodpovídal jsem ti na to už jednou? ne, není to oficiální sraz skodahome.cz, ale drtivá většina účastníků pochází buď z EDT nebo z fóra skodahome.cz, proto ten název. Olin na tom srazu snad ani nikdy nebyl, nemá s ním nic společného. Pořádá ho EDT pro sebe a pro lidi z fóra. Když sem budeš chodit častěji, pochopíš to. Kdyby něco, ptej se. Originální a oficiální srazy skodahome.cz skutečně pořádá jen Olin v Triocampu v Dolních Chabrech. A opět se ptám, zda je důležité, zda to pořádá Olin nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Srpen, konečně pořádnej termín Zatím je brzo, abych definitivně řek jo, ale zatím nic v plánu není, takže pokud to tak zůstane i nadále, přijedeme se se slečnou Tangerínovou zase podívat Minule to bylo super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Tangerínku...:-)no aspoň tam nebudu sám s pořádným autem Gybson nebo jak se jmenuješ....nepruď jo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 foromen: tatko .. s čim som ťa potešil?? s tym že budem makať v cz alebo s tym že tam chcem ostať??? miro: jak sam z pořadnym autem??? ved sedanikom pridem aj ja.. hahha.. i ked trošičku dlhšiiim... lol a skoro by som zabudol... hlasim sa z mirou o to aby sme davaly pozor na čunika.. haha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Tangerín: už jsi na white listu, kuků. Stenly: prasátko nebude, ale o občerstvení nebude nouze, neboj viděl bych to na nějaký ostřejší klobásky, nebo tak něco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 to nevadi hlavne že to bude z prasatka... hahaha... už sa neviem dočkať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 tak jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 (editace) Stenly:kamaráde já se velmi omlouvám..tak to budeme 3 pořádný auta..2malý sedaníci a jeden taťka přerostlej sedan Stenlíku máš nějaké ty fotky z května ze srazíku?? Editováno: 5. Červen 2009, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 miro to viš že nejake fotky mam... hlavne seš na nich ty.. hehe... nejak nestiham je hodit na net... dnes som v praci do druhej rana.. ale pokusim sa to sem uploadnuť.. a teš sa na velkyho taťku v auguste.. ehehe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Stenlouši těším se...mě svezeš:-)bereš přítulku??a ty fotky koukej dát na net... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.