Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

miro kamarade maš jasne že ťa zveziem .. haha... aspon uvidiš čo je to poriadny motor... a hlavne bez plynu :D

přitulku neberu... to už budu makat sam v CZ... je to hodne složite.. to musime pokecat spolu ... nebo pres icq když maš..

• Autor

sinius: no perfekt ;)

stenly: to už to nebudeš mít nejdál, co ;)

no už si neodnesu diplomek že učasnik z nejvetši dalky... hahah... ale keby som chcel sfalšovať vysledky tak to by sa dalo .. ha ahna občianskom mam stale humenne

stenly, no samozřejmě že z obou důvodů. :)

gybson: neodpovídal jsem ti na to už jednou? ne, není to oficiální sraz skodahome.cz, ale drtivá většina účastníků pochází buď z EDT nebo z fóra skodahome.cz, proto ten název. Olin na tom srazu snad ani nikdy nebyl, nemá s ním nic společného. Pořádá ho EDT pro sebe a pro lidi z fóra. Když sem budeš chodit častěji, pochopíš to. Kdyby něco, ptej se. Originální a oficiální srazy skodahome.cz skutečně pořádá jen Olin v Triocampu v Dolních Chabrech.

A opět se ptám, zda je důležité, zda to pořádá Olin nebo ne.

Takže jestli to dobře chápu, Olin Ti oficielně povolil používat název SKODAHOME.cz

Já pojedu taky :kol-147::kol-147:

31.7. je kurz bezp. jizdy v Sosnove, ze bych pak jen prejel ? -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_-

Upraveno od Ol@f

• Autor

Ol@f a Pentadius: vítán je kdokoliv z Moravy :)

Ol@f a Pentadius: vítán je kdokoliv z Moravy :)

Ahoj krtečku, rád Tě zase po dlouhé odmlce uvidím ... :palec2:

• Autor

Nápodobně Pente ;) Hlavně zůstaň/te i na večer, myslím že tentokrát to bude stát za to :)

mimochodem - gybson: máš pravdu, ale stačilo říct rovnou o co ti jde, už by mi to došlo. jenže to je u nás prostě problém, říkat věci narovinu.... jinak dík za inspiraci, samozřejmě to vyřeším.

Neboj, budu se snažit s Vámi strávit celej víkend ... :kol-48:

2 GYBSON: tady přece nejde o to jestli je to sraz Škodahome nebo nee. IMHO, jde o setkání pohodovejch "Škodaloverů", ať se znají nebo nee?

• Autor

Oficiální vyjádření pořadatele srazu:

Tímto chci poděkovat Olinovi, Pticovi a všem dalším lidem, které jsme (a to zdůrazňuji) nechtěně obešli užitím názvu Skodahome.cz v názvu našeho srazu, za jejich vstřícnost při řešení situace zaviněné především mojí osobní chybou.

Díky i prudičovi gybsonovi za pošťouchnutí. ;) Celou situaci jsme si vysvětlili, což mělo za následek nabídku k přesunutí do této sekce, kterou jsme jak vidíte využili.

Ještě jednou díky kluci.

Mole, jakto že chybíme na seznamu? :aggressive::smich: jedemeeeee Janina & Vašek a škodapes :D

No už jsem se lekl, že maskot bude chybět :):)

• Autor

JVškodapes - promíííííň, slibujů, že už se to víckrát nestane :D jste tam a těšíme se ;)

sakrys chtel jsem dojet ale sem v tu dobu na dovce :(

....

Už sem se lek že budu mladýho hlídat sám přes den :)

Ahoj vsichni kdo me znaj a me auto mam moznost se dostat na Finale Tuning cupu jako novaček roku kdo bude chtit tak mi muzete poslat esemeska na cislo 9000606 a textem

AST C 001

(ASTmezeraCmezera001)

Diky BARY

mole.first--čus prosimte chci se jen zeptat jak to vypada s diplomama ja jen ze jste rikaly ze nam neco poslete a zatim nic ja jen jestli jsem to na poste už nepropasl viš

• Autor

gelger: nepropásl, neboj. bohužel ještě nebylo dost času na to je vytisknout,ale připravený už jsou. neboj,nepřijdeš o něj ;)

gelger: nepropásl, neboj. bohužel ještě nebylo dost času na to je vytisknout,ale připravený už jsou. neboj,nepřijdeš o něj ;)

o to mi neslo jestli prijdu nebo ne ja jen jestli jsem je nejak na poste nepropasl vis

• Autor

Tak copak, nikdo víc?

když nebudu na dovolený tak přijedu

jo prezidente... tak ten diplomek co mi mas poslat neposilej ja si pro nej prijedu na dalsi srazek.. das mi v turnove 1.8. ok??? a hned mi da aj muj tatka to slibovane DVD

vite co by to chtělo??přesunout tohle téma taky na www.forumoktaviaclub.cz ;););) at o tom vědí i ty tam:-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.