mole.first Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 miro: tak to s ním budeme šoupat sem a tam stenly: já vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Stenly, jasný, DVD je připravené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Tak kluci a holky, podařilo se mi na naše IV. setkání zajistit jedno malé - velké překvapení, tak doufám, že dorazíte v hojném počtu a budete spokojeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 a neřekneme jim to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Mole: pokud nám to neřeknete tak já nikam nejedu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Poproste forču. Byl to sice můj nápad, ale forča to dotáhl do konce. Napovím ti: - je to něco, co s největší pravděpodobností na jiném srazu neuvidíš (protože to vlastně ani nejde), ale jako milovník škodovek určitě oceníš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 čauky...teda kluci jestli je to co myslím že je to tak to bude super to snad ani jinej sraz jntak nemá:-)je na co se těšit já ti dám Lukyne že nepojedeš...tě osobně odtáhnu na laně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 mira, mole: dneska jsem asi zabržděnej, ale netuším co máte na mysli.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 mira: je to ono a už se na to moc těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 já ti dám Lukyne že nepojedeš...tě osobně odtáhnu na laně.... tak teda pojedu no.....a dobrovolně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 lukys....:já to taky nevím na sto procent co je to:-)jen tuším:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 a ja to ani nevim a ani netušim.. ale pojedu i přes to , že to nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Tak Kluci ja vubec nevim co to je a ani netušim...ale na srazek nepojedu... Fakt mi to všichni prominte ale neda se to.Bydllim ted ve Špindly ale nedojedu.Težko se mi to piše ael mnel sem ošklivou autonehodu.Stalo se to ve 22:00 1.7.2009 to sem se po druhykrat narodil.Superbečko je na totalku. 4krat sem se otočil přes střechu, srovnal se zemi jeden elek. stloup a zastavil pri hodne velkem dubu.mel sem štesti že sem zastavil jenom 15cm od neho.jinak bych tady už nebil. No a ted nemam řidičak na 2 roky a pokuta je taky mc velka,,a k tomu všemu mam ješte na svem triku težke ubliženi na zdravy. fakt mi to prominte..sedim ted doma z rukou v sadře a odrenou hlavou..z autonehody si nic nepamatuju protoze sem dostal ranu do hlavy a mel otres mozgu 3 hodiny v bezvedomi. Kluci fakt mi to prominte možna vam to nekdy vynahradim. držte se a hlavne davejte pozor na cestach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 kurva Stenly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Stenlýku kurňa...hlavně že se nic nestalo,žádný mrtvý.....auto je jen auto..uvidíš všechno dobře dopadne....drž se...jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 miro dik moc.... držet se budu...aspon jak se bude dat.. porad mam tu havarku pred ocima..ono to časom asi projde.... ale jak pišeš hlavne že nejsou žadni mrtvy.. dik ješte jednou za podporu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 4. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 (editace) teda stenly, ty chlape, co si dělal? hlavní je, že se ti nic vážnějšího nestalo (otřes mozku a nějaký zlomeniny můžeš schytat i při sportu), auto a sraz vem čert. i když je to teď asi šílený, pokuta, auto a papíry pryč, noční můry a špatný svědomí, tak to časem všechno bude v cajku, nevěš hlavu a měj pevný nervy, čas všechno zahladí Editováno: 4. Červenec 2009, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 jirko ted si to presne vystihl...nočni mury, spatne svedomi, pokuta, auto pric, papiry taky...aaach jaj... no časem se to zahoji... ale fakt časem... doufam že to bude co nejdřiv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 stenly drž se, čas všechno vyléčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gelger Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 Taky přeju ať maš vše v pohodě chlape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 A co se stalo?....Tvoje vinna? Zvíře přes cestu..nebo co...sorry že se ptám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 dakujem vam kliuci že stojite pri mne a držite mi palce nech všetko v pohode dopadne... cija vina?? tak určite aj moja... ale aj toho debila co sa na mna tlacil..ale to je užb jedno... hlavne ze sa nič važnejšie nikomu nestalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 Ty woe, stenly to mě je fakt moooc líto, ale neboj čas je všemocný léčitel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 pentadiusi jj ja viem...čas to všetko zahoji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 Stenly máš SZ, doufám že bude líp..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.