Sinius Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 sehnat není problém, problém je sehnat za rozumnou cenu.....začínalo se na 60 000kč a nakonec jsme našli motůrek za 1/10 ceny, ale to sem nepatří o tom pokecáme v sobotu večer nad pívkem a kořalkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Dasťák jede Doufám že hrábě bere synátora.... Jj, hlídací služba pro Dastyho je zajištěná . A ten už se nemůže dočkat jak bude s Mirem v noci nasávat redbul či kdoví co do něho ještě posledně lil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 pane Hrábě, připravte Absinth :D asi se zastavíme na kus řeči, odpoledně noční hodiny, abstinenčně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 No jak chceš - potřebuješ někoho umrtvit ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 dělám si legraci (vzpomínky z chaber ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Tak uděláme nový a lepší, né !!! Aspoň pro ty co budou jenom diváky a potom vypravěči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 joooo, jen blbni, žádný dokumentování a ták, pak jen vostuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 třeba mi malý hrabičky taky Dastyho na chvili pujčej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Musíš dělat tak abys nebyl hlavní aktér a ostuda né !!! My přece nenutili Katku zapíjet absint rumem s colou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 třeba mi malý hrabičky taky Dastyho na chvili pujčej Když mu nabídneš redbul tak určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Musíš dělat tak abys nebyl hlavní aktér a ostuda né !!! My přece nenutili Katku zapíjet absint rumem s colou hehe, to se mě povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 A jak jí potom bylo nádherně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 No nevim jen jsem měl pocit, že když už jedem s Bobem na sraz přes noc vylejem se vždycky nejvic .... čím to je tudle sobotu toho bude nejak moc .... uvidime kolik akci nakonec stihnu ale kazdopadne zadny chlast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Ale na některý skončit musíš a pak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Hrábě: ať si vezme redbull vodku mu přivezu já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 (editace) jo a když už jsme u toho pití, tak mám jednu Socratovskou otázku : CO BUDEME PÍT? protože už od pozítří pozítří to začíná Editováno: 28. Červenec 2009, autor: Sinius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 loupáčky a kakao Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 TOmášek: O.K...letos ti je zase přivezu, ale opovaž se, že je nesežereš jako loni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Hrábě: ať si vezme redbull vodku mu přivezu já To asi neklapne - teda doufám !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 hrábě: táto neser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 To jsem zvědav co za hovadinu se tam naučí teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 vem vysavač a třeba ho naučíme luxovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Tak to asi neklapne - ten tahat rozhodně nehodlám . Holt se budu muset smířit zase s něčím zábavnějším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Tak dneska už je to na 100% jistý, přifrčíme taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 (editace) Stenly:kamaráde stačí napsat kde jsi..teda pokud ne zrovna dom na Slovensku tak přijedem pro tebe... jsi v čechách? kamarade kde sem?? tak sem v CZ.... nekde v krkonošich .. ve Špindly jsem... a to bys fakt pro mne prisel?? i když už nemam sedanka?? jinak lidicky až mi slzičky padaji že tam nedorazim... fakt je to skoda... aspon mi udelejte poradnej kopec fotecek a videi.. jo a Tomasku jdes taky?? kuurna tak to je fakt smula pro mne Editováno: 29. Červenec 2009, autor: stenly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.