lukyssek Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Stenly: ...pokud nedojedes Ty, jsem tvedav kdo na tomto sraze získa diplom pro nejvzdálenějšího účastníka:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 no kamarade tak to som zvedavy aj ja .... heheh.. ale ja si myslim ze beztak ho poslete mne... protoze namne nikdo nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 skoda ze ti to tentokrat nevychází.......snad příste ti to vyjde a prijedes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 tak tak ... škoda toho.. ale prište prijedu v plny kraaase... aspon doufam... heh.. i kdybych mel prijet stopem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 kamarade kde sem?? tak sem v CZ.... nekde v krkonošich .. ve Špindly jsem... a to bys fakt pro mne prisel?? i když už nemam sedanka?? jinak lidicky až mi slzičky padaji že tam nedorazim... fakt je to skoda... aspon mi udelejte poradnej kopec fotecek a videi.. jo a Tomasku jdes taky?? kuurna tak to je fakt smula pro mne mám v plánu se tam zastavit, ale nevím jak to vyjde ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Stenley: tvoje přítomnost bude chybět, ale dáme si na tebe panáka Tomas ek: neser, loupačky a kakajíčko bude, tak ne že si to nevyzvedneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Richarde, opravdu nevím, stavit se chci... jestli to vyjde, to opravdu nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 o.k....chápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 mám v plánu se tam zastavit, ale nevím jak to vyjde ) No jenom přijeď - červená je už koupená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 červená? můžete to vysvětlit i pro ty co nevědí o co jde? jo, není to náhodou šifra pro Rumíčka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Ee, rumíček je proti tomuto čajíček Něco takovýho akorát v červený a půlan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooh hhhhhh. To se s tebou budu muset asi kamaradit No co kdo berete??? ja beru Slivovičku a Jägra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Jde o to jak dlouho to kamarádění vydrží - 70% je 70% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Každopádně se těším na WEEKEND až se tam s Vama zase uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Já jen ještě nevím, jestli stihneme do těch 13:00 přijet do Doubí nebo přijedeme až do toho AN Turnov. Cesta mi potrvá z domu tak 3h + zastávka na oběd někde...osobně to vidím až do toho AN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 ... Napiš Romariovi a Mirovi kdy jedou oni - máte to všichni tři skoro po stejný silnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 já se těším tak moc, že tam budu v DOubí už snídat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 koukám že se tu začínají projevovat ti největší notorici Steenly:kamaráde tak mám s tebe velikou radost!jsem rád žeto dopadlo jak dopadlo a děkuji Lukýskovi že udělá co jsem psal já...:-) jinak já jedu už ráno v 7.00..jelikož jsem po noční tak hodlám dojet někam kousek od doubí a tam si zdřímnout v autě než dorázíte.... Tangerín....Peťo tak vyjed dřív nee??at to stihnete do Doubí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 koukám že se tu začínají projevovat ti největší notorici ... To říká ten pravej opečovávavatel pozůstatků na grilu Když budeš někde nocovat po cestě tak co třeba v Bolce na mekáči a dáme si sraz tam i s ostatníma kdo bude po cestě ? Já noční neberu abych nebyl jako posledně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 my přijedem až na busáák.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 dobrá dobrá:-)v Kolik na mekáči teda v Bolce?já si zdřímnu třeba tam...no já musím vzít noční...sere mě to...už mám nakoupeno mnoho redbulu abych neusnul v noci(mužu se podělit se synátorem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 V plánu je odjezd mezi 7.-8.hodinou ale ještě to není domluvený nahotovo tak Ti pak napíšu v pátek večer. A na to zapomeň že budeš mladýho nalívat redbulem - jenom smůla že to já asi moc neovlivním, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 tak jsem nějak pak dopiš v Kolik teda v Bolce na mekáči...dyžtakmě vzbudíte nooo...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Jj. Dopíšu a zbudíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.