R_adek Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Dobrý den, nikde jsem nenašel (a to jsem hledal nemáte někdo změřenou vnitřní šírku kufru krátké Fábie? Mám FII tam je to 95cm ale potřeboval bych to vědět u FI Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 F I sedan 95cm takže krátká asi taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Toto som ti nafotil nie je to moc dobre vidieť,ale ked si to zväčšíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R_adek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Díky díky, potřebuji koupit kočárek (golfky) do auta, prodejci mi řikal že do fábie se vleze. Jenže jen do FI, jelikož FII ho má o 2 cm kratší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.