Publikováno Květen 18, 200916 r Tak dnes se mi stalo že mi při jízdě zhasl motor. Na P.P. jsem měl nastavenou pruměrnou spotřebu a spotřeba při vypnutí motoru vyletěla na nějakých 20l Zkusil jsem nastartovat motor nenaskočil asi tak po 3 minutách se to povedlo a pak zase vše o.k.
Červen 1, 200916 r Tak dnes se mi stalo že mi při jízdě zhasl motor.Na P.P. jsem měl nastavenou pruměrnou spotřebu a spotřeba při vypnutí motoru vyletěla na nějakých 20l Zkusil jsem nastartovat motor nenaskočil asi tak po 3 minutách se to povedlo a pak zase vše o.k. Mě to dělalo na Fávu, vyčistili mi palivové čerpadlo, a potom bylo vše ok!
Únor 23, 20187 r Dobrý den mám takový problém mám škoda octavia I 1.9.TDI 81kw dnes jsem jel pryč a když jsem jel zpět domů auto z ničeho nic zhaslo tak jsem auto zastavil zkusil jsem to nastartovat auto se nepodařilo, až se vybila baterie auto jsme odtáhli domů a nechali bejt asi cca 2 hodiny. Pak jsem to zkoušel startovat přes kabely a po nějaké době se povedlo auto nejsem nechal nastartované asi půl hodiny a zas to zhaslo ukázala se akorát kontrolka akumulátoru to bylo vše.
Březen 29, 20187 r Zdravim mam problem s octaviou 1,9 tdi 81KW pri jazde zdochne motor vymenene palivovy filter ten teckovy kus na filtry vycistena nadrz a sytka rele 109 vymenene.Dakujem za odpovede
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.