sejvi Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Dnes jsem poprve vyzkousel natankovat DieselTECH od Agipu za 24.1Kc/l. Jake mate zkusenosti s touto naftou? Vyrovna se nejlepsi nafte u nas VERVE diesel od Benziny? Na Chomutovsku byl dnes DieselTECH o 2.4Kc levnejsi nez VERVA diesel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 to jsem zvědav, u nás bohužel Agipky nejsou ale sem tam člověk potká, takže bych také rád věděl jak se věci mají.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Sejvi nesklamu a jak bude cesta natankuju plnou a písnu dojmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Teda pratele nechci vam do toho moc kecat, ale vetsina pump bere PHM z Cepra, maximalne tam cmrdnou trochu aditiva a daji tomu nejaky zajimavy nazev! Kdyz jsme do Cepra dovezli vlak z Nemecka od Totalu, byla nafta v okoli dobra, kdyz tam meli humus z Pardubic, stala za prd. Kupodivu jedna z nejlepsich naft byla z Beloruska, z rafinerie Mozyr. Kdyz jsme to nabidli napr. nemcum, nebo rakusakum, tak jim tekly sliny ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Kolafa: Unipetrol: společnosti Unipetrol RPA, Benzina, Paramo, Česká rafinérská, Unipetrol Trade., zbytku dodává ČEPRO a snad ještě OMV si vozí vlastní z Rakouska....myslím že takhle nějak to je Zatím odebírám na 90% Benzinu a OMV a plná spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Presne tak, OMV beru uz docela dlouho a spokojenost Rozdil mezi normalni naftou od OMV a Vervou jsem teda nezaznamenal. A ja beru u OMV za krasnych 25.40 Kc, takze nemam co resit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Kolafa: Unipetrol: společnosti Unipetrol RPA, Benzina, Paramo, Česká rafinérská, Unipetrol Trade., zbytku dodává ČEPRO a snad ještě OMV si vozí vlastní z Rakouska....myslím že takhle nějak to je Zatím odebírám na 90% Benzinu a OMV a plná spokojenost No hadat se s tebou nebudu, ale zajet se nekdy podivat na vydejni lavku Cepra, treba k Brnu a vsechny VU znacky tam uvidis stat vedle sebe sosat z jednoho tanku! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Kolafa: nějakej čas jsem dělal na ČEPRU u Plzně (tuším Třemošná) ale bohužel jsem moc dění kolem nesledoval. Ruku do ohně bych v dnešní době za to co jsem výše napsal nedal, ale "mělo" by to tak být Jináč ať si co chce kdo chce tvrdí, beru už nějakej čas VERVU a fakt jde ten rozdíl znát (a není to placebo ) a páč je u nás o 0,20 kč dražší než obyč nafta od Shellu, tak není co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Že berou všichni z jednoho kohoutku víme, stejně tak víme, že v naftách jsou rozdíly - viz testy. Nevím proč, ale je to tak - asi ty aditiva určitý diference způsobí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Že berou všichni z jednoho kohoutku víme, stejně tak víme, že v naftách jsou rozdíly - viz testy. Nevím proč, ale je to tak - asi ty aditiva určitý diference způsobí. Já osobně si myslim, že někde do toho lejou řepu nezdaněnou a pak nafta stojí za prd. Ona se tam tedka teda pridava stejne povinne, ale pumpari jsou nekdy pekny kvitka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marceliusis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Já jsem v tomhle celkem blázen a testuju občas ale pokoušim se jen Shell V-PR ale nezaznamenal jsem takovej rozdíl ale je pravda že od Shell mi to tolik nehulí (FRS) a pak ten Tech jsem bral minulej týden a myslim že to je celkem dobrý palivo už proto že jsem se tim nechtíc pocamral a byla mastná - a co mi vyprávěl pán tak drív byla nafta mastná a dneska je pekelně suchá a proto dávat aditiva. Já osobně je dávam jednou za 4 tankování projistotu i když jsem četl že zas se nemusí krom zimy protože už se u značkovejch dává apod. ale pro pocit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marceliusis Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Jo tak tohle taky nechápu, máme si lejt do nádrže vodu jen proto že nikdo neudá vyníka to je celkem na hlavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marceliusis Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 A ještě něco pro nás co je (byl) V-powerdiesel to nej nej... nas..t ařizuju si kartu u Benziny http://auto.idnes.cz/test-drazsi-nafty-ben...41_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TonyRS Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Tak tuhle naftu jsem už dvakrát natankoval, ale rozdíl jsem jaksi nezaznamenal, možná se jenom decentně ztišil motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukynodc Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Tak to jste mě nepotěšili pánové, koupil jsem OII viz podpis najeto 30.000 Km a tak jsem ji chtel dopřát trošku luxusu, pač nevim co papala za jiného majitele atd. Tak jsem 2x tankoval ten Shell V-Power Diesel a jestli jsem teda vyhodil zbytečně prachy, pač v DC je sice Shell ale ne tohle palivo, tak jsem v Praze nakoupil za 26,90, jinak tankuju v Ustí n/L na LUKoilu, tak snad dobrý v testech se nezmínili. tak ja teda nevim teď jsem mimoň... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marceliusis Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Tak já sem dojel skoro nadoraz ten "zázračnej" Shell co na něj jezděj formule a natankoval VERVA a musim uznat že mi FRS reaguje líp a myslim že to neni placebo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Tak prvni nadrz s Agip DieselTech je v prachu a rekl bych dobry, nevim jestli lepsi jak extra aditivovana verva, to se uvidi az dalsi nadrz. Projel jsem ji ted o vikendu, cesta do Doks byla pomalejsim tempem, ale zpet jsem si to asi vynahradili takze bych to prirovnal ceste na SH a tam jsem mel s extra aditivivanou vervou 6.97 l/100km a ted to s Agipem vyslo na 6.7 l/100km. Natankoval jsem ho i vcera a tentokrate pridal i VIF tak se uvidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marceliusis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 kolik VIF víček přidáváš do nádrže ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 no já cpu VIF do každé nádrže 3 plné víčka na plnou nádrž, dříve jsem jezdil na Shell VP-D, od konce roku 2008 a testu oné nafty jezdím jen na Vervu, ale po pravdě nepoznal jsem rozdílu a to ani moc ve spotřebě. Maximálně mě ukonejší to, že Benzina aditivuje VIFem, takže když jsem četl test na aditiva a paliva v časopisu AutoDiesel, tak jsem se přiklonil na Vervu. Jinak Agip snad tady ani nikde na Vsetísku není, takže jsem nezkoušel. Ale i tak, bych byl pro další nějaký plnohodnotný test paliv. Jinak začínám uvažovat, že začnu jezdit do Valmezu k Tescu, kde je palivo o skoro 2,- Kč lenější a šoupnu tam o jedno víčko VIFu více, a uvidím, co to bude dělat po pár nadrží. Je to nová benzinka, a navíc má pečeť kvality od Ústavu paliv a maziv, tak snad bude O.K. Pravdou jeto, že od dob, co beru Vervu tam mi auto nečmoudí. Ale víc jsem v té změně paliva nepoznal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeatJim Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 naftu kde beru se mi zlibi a nikdy jsem nic nepoznal, ale od odby co davam VIF(zimní i letní) tak to mín klape jak tu psali kolegové je to jen o pumpaři, kolik kyblu aditiva tam frkne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 VIF se podle navodu davkuje - jedno vicko na 30l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jinak začínám uvažovat, že začnu jezdit do Valmezu k Tescu, kde je palivo o skoro 2,- Kč lenější a šoupnu tam o jedno víčko VIFu více, a uvidím, co to bude dělat po pár nadrží. Je to nová benzinka, a navíc má pečeť kvality od Ústavu paliv a maziv, tak snad bude O.K.Pravdou jeto, že od dob, co beru Vervu tam mi auto nečmoudí. Ale víc jsem v té změně paliva nepoznal. Tesco i Globus pumpy bývaj vesměs vpohodě - tam kde je velká výtočnost paliv se člověk bát nemusí Jináč na Vervu najezdíno už několik tisíc a verdikt: rozhodně se těch pár Kč na nádrž vyplatí přidat....znatelně klidnější motor - tišší především za studena a to o něčem svědčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Teda pratele nechci vam do toho moc kecat, ale vetsina pump bere PHM z Cepra, maximalne tam cmrdnou trochu aditiva a daji tomu nejaky zajimavy nazev!Kdyz jsme do Cepra dovezli vlak z Nemecka od Totalu, byla nafta v okoli dobra, kdyz tam meli humus z Pardubic, stala za prd. Kupodivu jedna z nejlepsich naft byla z Beloruska, z rafinerie Mozyr. Kdyz jsme to nabidli napr. nemcum, nebo rakusakum, tak jim tekly sliny ..... Přesně můj názor na celou věc!!! Naprosto souhlasim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.