stando22 Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 mam jeden problém s mojou fabiou sedan 1.4 MPI ..ked sa vonku ochladí tak na -5 a viac. Po vložení kľúča do spínacej skrinky a pootočení do polohy č.1 počuť ako zopne relé č.18, ktoré opäť počuť ako rozopne, pri pootočené kľúča do polohy č.2. Pri štartovaní v pohohe č.3 ( po vypnutí kontroliek v paneli prístrojov) nastane zopnutie štarteru až po uplynutí niekoľkých sekund, až minút. Ak v polohe č.3 kľúč pomaly posúvam naspäť k polohe č.2 nastane zopnutie relátka č.18 a v zápätí dôjde k zopnutiu štarteru a motor ihneď naskočí. Kto mi vie poradiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 mal som podobny problem, v mrazoch sa mi to spravalo presne takto mam 1,2. postup opravy: das dole kryt dop volantom a dostanes sa ku spinacej skrinke, teda je to skor spinaci valcek na konci kovovej trubky kde sa strka kluc a je tam imobil. a podobne... ten biely valcek musis vybrat rozobrat a pekne vycistit nejakym pripravkom na kontakty .. potom postup opakujes smerom naspat a malo by to ist. teda aspon mne to pomohlo a mam s tym pokoj uz 2 roky. a to bola tato zima riadne studena. mato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando22 Vloženo 1. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 dnes som to skúsil opraviť podľa tvojich skúsenosti. Po nejakom čase sa mi podarilo vytiahnúť zámok s imibilizérim, ale k tomu valčeku som sa nodostal. Pravdepobobne by som musel stiahnúť čidlo imobilizéru, ale neviem ako. Poraď. Tak som len premazal zámkovú vložku. Či to pomohlo neviem posúdiť, lebo pri súčasnej vomkajšej teplote je to v poriadku a motor štartuje hneď po pootočení kľúčika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 ten biely valcek co je vlastne spinacia skrinka je na konci tej rurky co sa do nej dava kluc, drzi na par cvakacoch, iba sa stiahne. ked sedis na secacke tak na lavo, vytiahnes volant uplne k sebe a mal by si to vidiet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando22 Vloženo 5. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Uz som sa konecne k tomu dostal. Ten spinaci valcek som nasiel a vycistil. Vysledok sa ukaze o niekolko mesiacov, ked teplota poklesne na minusove teploty. Potom sa ozvem, ako to dopadlo. Zatial dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.