creck Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) Zdar draci, od svych 15 let jsem jezdil na motorkach, vzdy jsem byl fanda vsech motorek a proto jsem se rozhodl si na stare kolenka poridit, jelikoz jsem dostal nabidku ktera se neodmita, neco na blbnuti Vim ze to neni zadny supersport a zadna novinka, jen jsem dostal nabidku koupit byvalou motorku na ktere jezdil muj svagr 5 let a posleze jeho velice dobry kamos dalsich 6 let, oba bez padu a oba do ni nahrkali takrka vse nove za nejakych 30 litru za coz nekoupis dneska ani elektrony na auto Chci se optat jestli nekdo tohle uz vlastnil a jake mel s timto vehyklem zkusenosti, diky za nazory Jedna se o Kawasaki ZZR 600 a posledni foto obsahuje zhruba vyraz me zeny kdyz se dozvedela o mych planech Editováno: 19. Květen 2009, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Kašli na motorku nestojí to za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 už je nějaká stará ne? kašli nato, kámoš se na tom skoro zabil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Kasli na to a kup si poradnou motorku, ne 6ti kilo :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 měl bys ji dát někomu pořebnému. Ale ty jsi starý kapitalistický hamoun, ani chatu jsi nikomu nedal, takže ani nečekám, že by jsi se soudružsky rozdělil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 (editace) Za ty reci vas nesvezu a ani nezamavam kdyz vam budu mizet v dali stara je, ale v perfektnim stavu, meli to dva lestitele jako domaciho mazlicka posledni do ni nahrkal v kawa servisu minuly rok 12 000 za bezny servis Editováno: 24. Květen 2009, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 pro soudruha cracka doporucuji moto znacky Jawa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 (editace) Jaj , natrefit na Jawu 500 OHC za 30 klacku, tak nevaham ani minutu Davone poradnou az po nejakem case, preci jen jsem na tom uz 14 roku nesedel, treba neco na rozjezdeni a nevim no, stovka za necele 4s a 240 maximalka uz docela poradna masinka je i kdyz na ty jejich brblave VTRka co ted maji vsichni z byvale particky to asi mit nebude Editováno: 25. Květen 2009, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Kurna , tak dneska prvni projizdka To byl zas napad, neprejte si vedet co je to , kdyz na tom nesedite 14 let a najednou takovy stroj, pokud si jeste matne vzpominam, tak pred prvnim sexem , jsem takovou tremu nemel Nejvetsi fopa bylo, kdyz jsem se to 10 minut pokousel dat na stojan , nez jsem na to prisel , cele parkoviste se valelo smichy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 až nebude creck psát příspěvky, tak všichni víme co se stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 (editace) Tak dneska hezci fotky, tamty vypadaly hrozne , jestli nekdo mate nejaky stroj, frknete tu fotky Vykon 74kw, z 0-100 = 3,4s radovy 4 valec vodou chlazeny, Editováno: 9. Červen 2009, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Kdyžtak si rezervuju tvoje srdce, pak možná i ledviny, jestli jsou OK. Ostatní si můžou rozebrat ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ja mam tenhle prskolet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Jayson , ledviny a jatra prochlastane, plice prokourene, srdce to se bojim kouknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Aha, tak to radši ne Já ti pak řeknu, jak vypadá tvoje srdce až se mi dostane do rukou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markyz1977 Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Třetí moje Kawa v řadě Gpz900r pak Zephyr 550 a tetka jezdim tudle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 (editace) Krasavec, proste kawiny ty maji krasny zvuk cim jsi dosahl toho nadherneho lesku ? Koniky ? Editováno: 9. Červen 2009, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 dneska psali na novinkách o Crackovi, už je to tady, už je bez hlavy. Urazil si ji o svodidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Zklamu te Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markyz1977 Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Krasavec, proste kawiny ty maji krasny zvuk cim jsi dosahl toho nadherneho lesku ?Koniky ? Dík 79.4 kW Lesk je vosk od Riwaxu kterej patlam i na auta A vřele doporučuju a nejlepší můj zvuk byl : Zkouknout do konce !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Vy co chcete Creckovy ledviny a játra a podobné se podívejte jinde. Když se rozpleští motorkář, tak z něho většinou nic nezbude. Mrkněte po kolistoch ti mají větší šanci že zůstanou celí. to Creck: máš to pěkné chlape, vypadá že je v dobrém stavu. Taky mám Kawu. Zx9r. Přeju hodně km bez nehod a poruch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Diky anry, hod par fotek jestli muzes btw kouknete, holky maji sice ne nejak prilis vyvedeny ,ale zajimavy web http://www.motorkarky.cz/index_flash.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Na motorkách jezdím od 10let fychtl... jawa 250, 350.. pořád jsem toužil po 4taktu... tak jsem si loni udělal radost. Honda SLR 65O PS: udělám nějakou lepší fotku v přírodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Béda: No joo, pěknáá Takovou bych si taky nechal líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 (editace) Bedo supr, taky jsem blbnul na krosce, ale poslouchat porad myslivce ze jim plasim zver atd.. to je na zblbnuti, pritom vesmes malokdo jezdi nejak brutalne po lese, vetsinou po nejakych vyjezdenych cestach , kde jezdi denne lesnici Dneska jsem po 14 letech koupil novou prilbu, nasel jsem fakt raj pro motorkare za lidove ceny, pokud je nekdo z severni moravy a chtel by adresu prosim pres sz, hned jsem vzal jednu i synkovi, utrata za dve prilby a dvoje rukavice 4070kc, nadhera (podotykam zadne zdorba, ta firma dela zakladni skorepiny pro renomovane znacky po celem nemecku) Editováno: 12. Červen 2009, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.