Publikováno Květen 21, 200916 r zasekl se mi zámek 5tých dveří na octě I lift.Nejde otevřít ani zevnitř,zamyká i odemyká normálně ,ale otevřít nejde.Pokoušel jsem se zevnitř otevřít i dost násilím,ale nejde to. Myslím,že je zaseklý zámek,ale jak to mám otevřít,abych ho mohl vyměnit?
Květen 22, 200916 r Když nad tim tak přemýšlím, pujde to blbě, ale pokud se Ti zevnitř podaří sundat plato, tak by měl jít sundat plast dveří a zataháním za táhla by to snad mělo jít otevřít ... to plato bude oříšek, ale myslim, že když ho trochu prohneš, mělo by jít ven, snad ...
Květen 22, 200916 r Autor tak už jsem to otevřel.Kolega z venku tahal za dveře a já se snažil zevnitř hýbat za tu páčku,co je přímo na zámku.Jde se na ni dostat po vyndání kousku plastu u zámku.Najednou to povolilo a dveře se normálně otevřely.Od té doby to zase normálně funguje.Nevím vůbec co se s tím zámkem stalo,teď to normálně funguje,ale myslím,že se to může kdykoli zopakovat.Jinak plato jde vyndat úplně bez problému,plast ze zadních dveří taky,ale na otevření zevnitř stačí vypáčit kousek plastu přímo u zámku a tím se dostat na páčku v zámku,zmáčknout a mělo by to jít otevřít.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.