rada99 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 zasekl se mi zámek 5tých dveří na octě I lift.Nejde otevřít ani zevnitř,zamyká i odemyká normálně ,ale otevřít nejde.Pokoušel jsem se zevnitř otevřít i dost násilím,ale nejde to. Myslím,že je zaseklý zámek,ale jak to mám otevřít,abych ho mohl vyměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Když nad tim tak přemýšlím, pujde to blbě, ale pokud se Ti zevnitř podaří sundat plato, tak by měl jít sundat plast dveří a zataháním za táhla by to snad mělo jít otevřít ... to plato bude oříšek, ale myslim, že když ho trochu prohneš, mělo by jít ven, snad ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rada99 Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tak už jsem to otevřel.Kolega z venku tahal za dveře a já se snažil zevnitř hýbat za tu páčku,co je přímo na zámku.Jde se na ni dostat po vyndání kousku plastu u zámku.Najednou to povolilo a dveře se normálně otevřely.Od té doby to zase normálně funguje.Nevím vůbec co se s tím zámkem stalo,teď to normálně funguje,ale myslím,že se to může kdykoli zopakovat.Jinak plato jde vyndat úplně bez problému,plast ze zadních dveří taky,ale na otevření zevnitř stačí vypáčit kousek plastu přímo u zámku a tím se dostat na páčku v zámku,zmáčknout a mělo by to jít otevřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Gratuluju, nečekaně rychle jsi to vyřešil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.