Řepík Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ahoj všem, i přes některé zamítavé reakce jsem si přece jenom pořídil Symphony rádio do své OI a teď bych jen potřeboval malou radu od těch, kteří vědí, o čem to je... Když rádio připojím, v pořádku funguje a hraje. Po vytažení klíčku se však smaže z paměti kód a při dalším zapnutí ho chce opět zadat. Již jsem vyčetl, že by mohlo tento problém vyřešit prohození PINů 4 a 7 a tak se chci zeptat - auto je r.v. 2002, rádio by mělo být z roku 2004. Pomůže tedy jen přehození PINů, nebo je třeba ještě i něco jiného? Vzhledem k tomu, že se mi PINy dneska nepodařilo přehodit (nemám vypichovák) a stačilo by PINy jen přehodit, najde se někdo v Pardubách či HK (či v blízkém okolí), kdo by byl ochotný mi s tímto pomoci? Případně i za předpokladu, že je třeba udělat ještě něco jiného... Díky moc! Řepík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ano.. stačí pouze přehodit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Milhausek: dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Skus ako to tu ktosi odfotil. Zober kancelarsku sponku, odstrihni to vnutorne Ucko z nej a to pouzi ako vypichovak na pin. Nechaj to Ucko co najdlhsie, sponka by mala byt dost prevna na to. Alebo potom najst niekoho s vypichovakom. Koli dvom pinom ale neviem, ved sa s tym pohraj. A aby som nezabudol, vytiahni zboku konektora poistku pinov, taky inak farebny plast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Řepík už to má vyřešeno. Stačilo prohodit piny, nicméně originální příprava pro rádio nepočítá s komfortním kodováním, chybí vyvedení K-line = po odpojení baterky se musí opět zadávat kód Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 jo jo, Řepík to už má díky lukashovi pořešené. Tímto Ti ještě jednou děkuji za ochotu a rychlou pomoc! K-line třeba někdy doděláme... olisoft: já se s tím sám papral hodně dlouho a nic mi nešlo. Zkoušel jsem to i tou kancelářskou sponkou, ale.....ale o té pojistce pinů jsem nevěděl, takže to možná byl ten důvod, proč jsem s tím nehnul Teď už o ní vím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Nuz, vzdy sa mame co ucit. Tiez som na tu poistku prisiel "nahodou" a zrazu to islo lahucko. Hlavne, ze to je vyriesene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 AD...Vypichovak. Skusal som kadeco. Urobil som si zbrusenim z pinzety,ake sa zvyknu objavovat v lekarnickach. Take dost dlhe,nie z manikury. Ma to jeden hacik. Nie su dost pevne a ma to zvnutra drazky,ktore brania dobremu posunu pinu von,ale dalo sa to pouzit,ked som nahadzoval tripling. Ked nejaky nesiel von tak som pouzil len jeden koniec pinzety a druhu stranu som vypichoval pomocou ihly z inj. striekacky. Treba len snorit a skusat... Asi si urobim podla toho navodu co je na fore a pouzijem nejaky vrtak alebo z pruziny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Ja osobne pouzivam lekarsku pinzetu (foto som daval do navodu na vyrobu vypichovaka), je tvrda, ma uzky predok a tie zubky mi zatial nebranili vytahovaniu pinu. Kupena bola v predajni zdravotnickych potrieb (specializovana na chirurgiu a spol.). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 u mě byl asi největší problém s tou pojistkou, kdybych o ní věděl a vyndal ji, tak si myslím, že bych ty PINy ven dostal. ale s jistotou to samozřejmě říct nemůžu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlnka Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 Přehození pinu 4 a 7 je na spodním nebo vrchním konektoru rádia? Díky Po vypnutí rádia mi na displeji skočí nápis "tim 2h" ...to s pamětí stanic nemá co dělat že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.