Publikováno Květen 21, 200916 r Kdo poradí? nefunguje mi mikro spínač osvětlení kufru je na něm asi něco ulomeného protože spínač normálně cvaká kdo poradí jak se tato součástka jmenuje a jestli se dá koupit tento spínač.
Květen 24, 200916 r zrovna jsem to řešil, opravdu dlouho jsem studoval funkci až jsem na to přišel. Nechybí tam nic. Změř, jestli i spíná (cvakání někdy nestačí). Já jsem měl problém v táhlu od páčky otevírání kufru. I v klidové poloze to trošku tahalo za zámek, který nemohl zapadnout na svoje místo a tím pádem to pořádně nedotlačilo na ten kontakt. Musel jsem to trošku zkrátit (jednu stranu jsem víc zašrouboval a bylo). Neumim to lépe vysvětlit, pořád jsem hledal, jak přihnout tu páčku co na to tlačí, aby přitlačila víc, ale nakonec to bylo tím táhlem....
Květen 25, 200916 r Autor spínač sepíná odzkoušeno ,problém je vtom že opravdu ta packa nezatlačí na mikrospínač.
Květen 25, 200916 r Na www. gme.cz najdes nahradu mikrospinaca. Pozri LINK: http://www.gme.cz/cz/index.php?page=electronic&id=17223 Ak spinac je funkcny tak odstran tu volu co mas na obrazku. Napr: Nalep tam kusok plastu. a podobne. Alebo vymena spinaca LINK mas hore. Upraveno Květen 25, 200916 r od PROCHY603
Květen 25, 200916 r spínač sepíná odzkoušeno ,problém je vtom že opravdu ta packa nezatlačí na mikrospínač. a na tu packu tlačí další (kovový) díl, který v případě, že táhlo od venkovní kličky je mírně natažené neumožní správné zatlačení na ten plast, který zmáčkne čudlík spínače... Já opravdu nevim, jak to jinak a přesně vysvětlit. Tu vůli není potřeba řešit, pokud bude vpořádku táhlo od kličky po zámek, nesmí být prostě ani trošku natažené. Upraveno Květen 25, 200916 r od aaakecal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.