Přejít na obsah

Bouchání v zadní části auta

tdikarlos

Doporučené příspěvky

Při jízdě po nerovnostech slyším bouchání v zadní části auta-je to takový zvuk jakoby něco poklapávalo. Není to kovové, ale spíše gumové nebo umělé-myslím ten zvuk. Nevím jestli to jde z nápravy.Jestli někdo máte podobnou zkušenost, dejte vědět.

Je to okta 06 1.9 TDI sedan-cca 100 tis. km.-alu 17 RS, pneu 225/45/17.

Dík za info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 měsíce později...
Při jízdě po nerovnostech slyším bouchání v zadní části auta-je to takový zvuk jakoby něco poklapávalo. Není to kovové, ale spíše gumové nebo umělé-myslím ten zvuk. Nevím jestli to jde z nápravy.Jestli někdo máte podobnou zkušenost, dejte vědět.

Je to okta 06 1.9 TDI sedan-cca 100 tis. km.-alu 17 RS, pneu 225/45/17.

Dík za info.

Brachovi to delal bordel v bocni kapse a me zase sjeta zadni desticka na brzdach a hledal jsem to dlouhooooo.

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

mne tam tiez cosi zacalo poklepkavat, ale ani za prt neviem prist co, plato to neni, dal som ho koplet dole a to iste, mam fabiu sedan. ale bucha to hlavne ked prednymi kolesami prejdem po nejakej nerovnosti a to tiez len niekedy, a to klepnutie sa ozyva od zadu . A fakt neviem co by to mohlo byt. Zadne tlmice nove.

Odkaz ke komentáři

• o 5 měsíců později...

Zdarec tak me to tam taky mlati meli sme to na zvedaku a hledali vespod, a nic se nejevilo jako spatenka, a pak sem se mrkl zboku na tlumic a dorazy tlumičů jsou kaša blato, tak to priští tejden necham vyměnit a uvidíme jestli se to zlepší. Každopádně jsou na hadry tak to snad tím bude ale toho by sis asi všiml.

Odkaz ke komentáři

Mi se pri nizsich otackach ci prejezdu pres nerovnosti ozyva ze zadni casti auta plastova rezonance. Ze zacatku clovek doufa, ze je to jen nejaka docasna zalezitost, ktera sama prejde, ale jak uz to tak byva tak se intenzita a cetnost techto "rusivych zvuku" jen zvysuje a to akorat tak hraje cloveku na nervy :kuk: ...urcite vite o cem mluvim ;). Zacal jsem tedy tim, ze jsem odmontoval SPZ a vyhodil plastovy ramecek v nemz byla znacka vsazena. Pod SPZ jsem nalepil takovy filcovy jakoby kluzaky na nabytek (nevim presne jak se to jmenuje) a SPZ jsem prisrouboval primo na 5. dvere lec jak uz to tak byva problem byl nekde jinde. Vyhazel jsem tedy vsechno z kufru a bocnich kapes abych se ujistil, ze to neni nic v interieru a taky nebylo... Dal me napadlo, ze by treba mohl byt uvolneny nektery uchyt vyfuku a ten by mohl do neceho klepat lec vyfuk drzi dost na pevno a nepovedlo se mi s nim do cehokoliv "klepnout". Ni dalsiho uz me nenapadalo a zoufalstvi se stupnovalo az vcera jsem omylem zavadil o naraznik a ejhle cerny plast z vrchu na narazniku u kombika (ve vyrezu pro 5. dvere - O1) vyloudil zvuk, ktery jsem hledal. Ve volne chvilce zkusim shodit cely naraznik a nejak to zafixovat. Doufam, ze pak uz budu mit zase klid. :)

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Mě rezonoval ten plastovej dekl pátých dveří a potom na 5 tých dveřích ty plasty okolo okna, zejména pak v míste kde se napojují na ten spodní plastovej dekl. Snařil jsem se všude na styčné polohy narvat černou pěnovku, a až bude víc času vymyslet něco trvalejšího asi nějakej filc nalepovací. Je to strašný ty zvuky a nejhorší je že už je člověk očekává když se blíží k nějaký díře :-(. No a o gumách dveří a jejich povrzávání ani nemluvím :-((

Odkaz ke komentáři

jj pak clovek premejsli jeslti vubec stalo zato do skodovky jit, jeslti si nemel koupit radsi nejaky auto, nez takovej uvrzanej trakac :), me pripadne ze odstranim zvuk jeden a hned se nekde objevi jinej, uz me z toho hrabe. Zkusim jeste koupit neco na odhlucneni a polepit kufr a podlahu pac to co se ozyva od zadni napravy je des a hruza, jen se mi nechce investovat do toho pet litru

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...