TELEPORT Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 (editace) Zdravím němá někdo zapojen v aute central cz 4700 , zajimalo by me zda se musi dat pres diody na smerovky nebo ne v manualu se o tom nic nepise i kdyz tak se toho moc nepise manual na dve veci , mam ho cely zapojen ale jeste bez pojistky a nechci nez ho spustimneco odprasknout ... Editováno: 24. Květen 2009, autor: TELEPORT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 klasicky sa robi vystup na parkovacky ak chces na smerovky tak cez diody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 (editace) klasicky sa robi vystup na parkovacky ak chces na smerovky tak cez diody. a parkovacky to jsou teda pozice 14 a 16 v konektoru v ridici jednotce pod volantem Editováno: 24. Květen 2009, autor: TELEPORT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 klasicky sa robi vystup na parkovacky ak chces na smerovky tak cez diody. No, na parkovačky jsem to ještě neviděl . Dává se přes dvě diody, na každou stranu jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 takze klasika na 14 a 16 pouici a na kazdy privodni vodic od centralu diody nebo odpor ? a nevis jakych hodnot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Diody! Odpor by ti tam byl naprd, hodnoty nevím, řekl jsem v obchodě naco to chci a oni mi to dali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 (editace) jj uz mi to je jaane ... no bral bych hodnoty 12 v a 6 A ¨takze bych rek ze tahle se tam hodi v pohode http://www.gme.cz/cz/index.php?product=221-012 Editováno: 24. Květen 2009, autor: TELEPORT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.